Navštíveno 2489x

Wladimir Klitschko vs. Alexander Povetkin
5.října
Jen pŕípomínám pro fandy boxu..
tak kdo to bude,vaše názory? :-)
Netreba pripominat.. :-) Povetkina neznam,jen par jeho dobrych souperu ktere dokazal porazit.. Ovsem zadny jeho zapas sem jeste nevidel.. Kazdopadne snad vyhraje Povetkin.. Cekam z jeho strany rychlost,utok,kdyz ne k.o tak alespon na body..
Zkouknu to, ale pokud není magor, pitbul a nepůjde do Klitschka pp hlavě, tak ho bohužel nedá...
Kde to budou davat nevite?
Sonny...
Vladimir Kličko vs. Alexandr Povětkin
5. 10. 2013, 21:00 - Fanda
90 min

03.10.2013, 14:41 |
macek Doufam ze Klitschko uz konecne pujde k zemi
Tak sem vsadil na Povetkina 200,- Na vyhru je 750,- lepší jak Honza Pospíšil.. :-)

05.10.2013, 22:02 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-10-05 22:02:59
Klitschko sračkoidní, bojí se jak dítě... Přeji to Povětkinovi!!!!!!
Co je to za stouchanou? Zatim slabota. Se furt objimaj.
Povětkin se vycuká a bude hotovej:(
Je fakt že se jen objímaj no:(
holt když jeden chce a snaží se boxovat a druhý to jen tam nějak odstát a počkat až se druhý unaví, tak to pak stojí za ho....
Povětkin tam skoro leze po čtyřech, tak co má asi Klitchko dělat? :D Fandím Klitchkovi a očividně má dost navrch, nemá tolik výpadů, ale o to jsou přesnější a dal Povětkinovi dost tvrdých ran. Každým kolem má Klitchko větší převahu.
Klitschko furt jede údery ve stejné výšce, hlavy Povětkina a buď se trefí a nebo netrefí a hnedka se na něj navěsí. V 8 kole bylo nejvíce vidět, a kdyby Klitschko nebyl srab, tak si ho vyčká a až půjde v předklonu na něj, tak by tam Povětkinovi vyslal konečnou. Děs ze strany Klitschka

05.10.2013, 22:40 |
Mika Je to po dlouhe době pěkný zápas.
a těch loktů a shození co mu Klitschko dal, prase...
Škoda toho mazlení no.Co rána to potulení:)

05.10.2013, 22:46 |
Mika No i po gongu by boxovali dal.

05.10.2013, 23:10 |
macek PETR ano leze ale vis proc?? To asi poradne nesledujes a Ondra to na zacatku rikal ze kdyz se to prase furf vesi tak je jasny ze Povetkin bude v unavenej
Mně se ten zápas nelíbil !

06.10.2013, 10:18 |
hanx Povetkin se mi líbil od začátku, Kličko prvních 7 kol vůbec, potom trochu lepší. Ale Povetkinovi respekt. Co se týče přenosu, tak moderátoři podle mě byli super.
Tohle mi přijde pohlednější zápas-to jsou zvraty......
[ Link ]