Navštíveno 2029x

Bral bych tento adaptér -
[ Link ] , ale potřeboval bych, jestli není něco pro USB a nebo neexistuje redukce USB-microUSB? Hlavně aby to fungovalo pro Android - chci to používat v tabletu.
A nebo něco takovéhoto -
[ Link ] ? Ale u toho nevím, zda podporuje android :-( a navíc asi by se musela připojit anténka, to bych ani nechtěl, nejlépe ten první výrobek Tivizen Pico, ale nějak připojit k USB.
Díky za nápady

04.09.2013, 21:46 |
AR věžáku, dyť u toho prvního linku máš přímo napsáno že to je pro droida a to druhé je pro wokna, tak buď nečteš nebo nevím ;)
Číst umím, ale 1 je microUSB, v tabletu mám jen USB, a redukci jsem nenašel :-( a 2 něco podobného připadně, ale pro droida, kapišto :-P

04.09.2013, 22:51 |
AR
Ach ne, blb hledal, blb nenašel, děkuji pánovi AR ;-)
Ach ne, blb hledal, blb nenašel, děkuji pánovi AR ;-)

05.09.2013, 08:18 |
AR :-D

07.09.2013, 18:39 |
DITR aby ti to jelo mam acer a211 a ani zaboha sem to nerozchodil za to na kamosovem galaxytab to bez problemu jelo
a máš droida 4.0 a vyšší? Uvidím, zda do toho nakonec půjdu

08.09.2013, 20:41 |
DITR ano mam 4.0 vys na mobilu mi to jelo a na samsungu taky ale acer proste ani za boha to same znamy kamionak to same acer a211 koupil to a nerozjel to tak prodal tablet a koupil si samsunga
Olympiáda se blíží, jdu do toho a navíc cena nyní od nějakých 1.000,- Kč, to už je OK :-)
[ Link ] [ Link ]