Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > odhad ceny - Octavia 1 1.6MPi rv 98

o Navštíveno 1986x o
o 03.09.2013, 21:12 | Knightey-
Znamy uvazuje o prodeji sveho auta Octavia 1.6MPi 55KW rv 98.
Auto je fakt vymazleny. Je to sileny puntickar, je to druhy majitel a ma ho snad 7 let.
Je po rozvodech, nove ventily, tesneni pod hlavou, brzdy, komplet ramena, geometrie atp.
Nic tam neklepe, nevrze, nemlati.
Najeto to ma cca 280t km poctivych.
Na sedackach jsou odjakziva potahy, cili jsou velmi zachovale. Je to byvaly policista, neprekroci rychlost ani o 5km/h! :D Jeho prumerna spotreba s tim je 5,7L :) Cili asi jako Zdeny60 :D
Duvod prodeje je ten, ze jezdi dost casto na ryby s karavanem a prece jen za timhle tahat plne nalozeny karavan a jeste plne nalozeny auto neni to prave orechove pro ten motor a spojku. Je to slaby proste.
Jaka je realna prodejni cena? Ja mu rikam ze za 30t pujde hodne rychle a mozna i za 40t. Nejak si tim neni jistej porad :)

foto k příspěvku  od Knightey-

o 03.09.2013, 21:12 | Knightey-

foto k příspěvku  od Knightey-

o 03.09.2013, 21:18 | Horal-11
5,7L ? lol
o 03.09.2013, 21:37 | bafis
Minulej rok jsem prodaval stejnej rok, stejnej motor i kilometry, jen kombi a automat, taky slusnej stav, klima, alu atd. motor po go a dostal jsem nakonec 35000 :/ jen spotrebu jsem tam mel spis kolem 10 litru. Myslim ze kdyz to za to dostane letos, tak muze byt fakt spokojen.

foto k příspěvku  od bafis

o 03.09.2013, 22:53 | Antonio
ma klimu? jestli to ma 7let, tak neplacene eko, nahrkane ma uz taky hrubo, muj odhad je 30. Nevěřím, že za to někdo dá 40tis. Muze byt vymazlena,ale porad je to stara vrana s ctvrt milionem na tach
o 03.09.2013, 22:56 | Antonio
Horal-11: co mas proti te spotrebe? s tim autem se da normalne jezdit kolem 6l. mel jsem uplne stejny motor ve stejnem aute.

btw: stejny model, jen vinova met, poctivych 200tkm, eko taky neplacene, mela klimu, el. okna, tz, prodal jsem ji na zanovnich zimakach za 30 a urvat ruce mi nikdo nechtel
o 03.09.2013, 23:20 | Cenda
kdyztak sem pak hod cenu, za jakou se rozhodne to prodat ...
o 04.09.2013, 11:15 | Knightey-
Antonio: jak pises, klimu nema, nema zaplacene EKO.
Ma to 4x el okna, 2x airbag tusim :)
Cenda: oki :) hodim to sem pak na AHC kdyztak :)
o 04.09.2013, 11:22 | Antonio
Knightey- :psal jsem vcera maila
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3867 sekund.