Navštíveno 1268x

Ahoj, potreboval bych nekoho sikovnyho, kdo by mi mohl poradit. U spolecnosti active24.cz mam registrovanou domenu, ktera uz nejaky patek jede a ted prisel pozadavek na novou WWW adresu, tak jsme zaregistrovali novou domenu a potrebuju prenest webove stranky (respektive novou domenu propojit se starym webhostingem
Koukal sem do nastaveni, ale tohle de uplne mimo me...
pokud by slo, aby stara domena www.xxxxxxxx.cz a nova domena www.yyyyyyyyyyy.cz odkazovali na stejny webhosting, bylo by to uplne super

03.09.2013, 07:37 |
AR Z nové domény udělej alias a je to. Pak si jen musíš určit jak se budou domény chovat. Zda obě budou zobrazovat stejný obsah a nebo se z jedné přesmeruje na druhou
Hmm, teorie hezka, ale jak to provest je pro me spanelska vesnice - uz sem jim napsal na webhosting, ale obavam se, ze to bude zpoplatneny, to zase bude papirovani ve firme :)

03.09.2013, 07:51 |
AR No tak záleží co jim tam platíte aktuálně. My třeba máme nějaké ty aliasy zdarma, stačí když v ovládacím panelu naklikáš přidání a hotovo, práce na dvě minuty i s cigárkem....
Nejakej business1, pokud je to ono :)
das tip kde tu registraci aliasu najdu, nebo jak postupovat, sem v tomhle fakt lama a nic mi to nerika

03.09.2013, 07:57 |
AR Ou tak to bohužel, pokud vím a co jsem viděl active24 má nejaký svůj ovládací panel a upřímně stojí za vyliž p.... ale někde by to tam mělo jít naklikat, když tak podpora musí poradit.