Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou Tequilu?

o Navštíveno 3366x o
o 27.08.2013, 21:46 | hawai | Upraveno: 2013-08-27 21:53:34
věřím že se tu najde někdo kdo se trochu vyzná a poradí :-)
Už dlouho si chci pořídit nějakou flašku kvalitní tequily - a tím nemyslím Sierru nebo Olmecu co maj v každym Tescu, ale nějakou vážně kvalitní 100% Agáve :-) Buď blanco nebo reposado. Ale nevím jakou a jen tak na blind se mi kupovat nechce. Počítám s cenou do litru. Pokud by byla nějaká vážně dobrá za podstatně nižší cenu, tak bych si k tomu vzal ještě i nějakej Mezcal, ale opět jakej? :-)
Tak doufám že se tu někdo vyzná a poradí :-)

o 27.08.2013, 22:07 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
to musis hledat takovou kde na dne plave mrtvej cerv
o 27.08.2013, 22:08 | hawai
kral: to právě neni klasická tequila, ale ten mezcal :-)
o 27.08.2013, 22:10 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jo aha, mno budu cist dal

nekde jsme pred lety cetl clanek o tequile a prave tam byla zminka ze ty nejkvalitnejci maj cerva ci jiny zviratko
o 27.08.2013, 23:02 | tappaja
Jojo, onehda se nam mexickej skolitel smal, rikal, ze nejkvalitnejsi je cira, tak to lemtaj v mexiku, za cerstva, zlata - pokud to neni barva chycena ze sudu zranim, je obarvena karamelem, bez cerva a jinejch kokotin pro gringos... bez soli a citronu, skorice..:o)
Ja bych zvolil blanco a pak dalsi lahev uz nejakou zrajici, abys zjistil, co ti bude vic sedet.
o 28.08.2013, 05:35 | walish
Co třeba tahle? [ Link ] Případně si tam vyber nějakou jinou ;)
o 28.08.2013, 07:53 | HIGHTOWER
No ta sůl se používala, zadržuje vodu a když chlemstali celej den tequilu, tak museli tu sůl. Ale to je mooooc dávno, dneska se už tak nechlastá ani tam, aby se musela sůl dávat.
o 28.08.2013, 09:10 | nome
moje velice oblíbená je,

[ Link ]

v poměru cena/kvalita jsem zatím nenašel nic co by mě osobně chutnalo víc. A to testuju docela často :-)

o 28.08.2013, 10:52 | muSlim
ako tappaja, červa hľadá len gringo :-D
o 28.08.2013, 16:04 | hawai
walish: máš s ní nějakou zkušenost?

nome: zrovna na tuhle jsem včera taky koukal :-) pokud sem nedá někdo ještě jinej tip, tak do ní asi pujdu
o 11.02.2014, 21:09 | hawai
Tak jen pro info to tu obnovím kdyby to někoho zajímalo :-)
Nakonec jsem k vánocům dostal od přítule tuhle [ Link ] a musím říct, že už na první ochutnání je k neporovnání s nějakou Sierrou nebo i vyhlášenou Olmecou z obchoďáku. Chuť opravdu po Agáve, nekrábe, nepálí, ale přesto zahřeje. Piju jí z koňakový skleničky, bez citronu a bez sole, prostě jen tak jak je a je to lahoda.

no a jelikož mi tak zachutnala že už mám tak na poslední dvě skleničky, tak jsem si dneska udělal radost a pořídil si tuhle nádheru :-)
A je to snad to nejlepší co jsem v životě pil. Vůně naprosto exklusivní, absolutně bez zápachu jakýhokoliv alkoholu, jen vůně koření :-) A na chuť to opravdu stojí za to. vřele doporučuji.

foto k příspěvku  od hawai

o 12.02.2014, 06:56 | Petura
dal bych si
o 12.02.2014, 09:20 | gizmi
To asi nemam psat, ze jsem si taky koupil, ale tu z Lidla, co? :D :D
o 12.02.2014, 11:33 | Proffesor_W
pred cca 3ma mesicama jsem byl mexiku. meli jsme tam i kost asi 7 druhu tequily. a je to tak jak se pise vys. mexikani to pijou bez cervu bez soli bez citronu a podobnych picovin. jediny co tak to prokladaj rajcatovou stavou,neco jak u nas se zere pecivo pri vinu. jednotlivy tequily se lisily delkou uskladneni a tim v jakych sudech to bylo. jednoznacne uplne nejlepsi (a nejdrazsi) byla Herradura Anejo. v zivote jsem nepil zadnej jemnejsi alkohol.
jo a taky se to tam pije chlazeny na uroven az je husta popripade s trochou vody. kazdopadne jsem se nesetkal se soli a citronem nebo cervama. to je spos takovy divadlo tady u nas.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.315 sekund.