Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký tablet?

o Navštíveno 2312x o
o 27.08.2013, 11:08 | PlusOne | Upraveno: 2013-08-27 11:12:08
Manželka si vymyslela (pravda, trochu s předstihem) jako vánoční dárek tablet.
Chce to částečně pro sebe (e-books, filmy, nějaké jednoduché hry), částečně pro malého (výukové aplikace, nějaké dětské hry - jsem tak trochu proti, ale pokud se bude používat rozumně, tak to snad půjde).
Vyhradili jsme na něj částku do 6.000,-, Apple nechci (a ani na něj nejspíš nemám), takže se zbývá rozhodnout mezi Androidem a Windows.
Spíš asi větší, jak menší (tzn. 9-10")
Můžete někdo doporučit vzhledem k požadavkům? Na co se při výběru zaměřit? Jaký tablet používáte vy, a jak jste s ním spokojení?
Budu vděčný za každý názor.

o 27.08.2013, 11:52 | mrazik
No sice na to vyuziti co pises by bohate stacil i mensi 7", ale v pohode doporucim znacku Prestigio - máme doma 7" s IPS displejem a zkusenost vyborna. Aktualne se chysta na prodej Prestigio MultiPad 4 QUANTUM 10.1 (PMP5101C) za 4.990,- .
o 27.08.2013, 15:33 | tragicomix
ja to udelal tak ze jsem si nechal poradit a bohuzel jsem asi kapnul na cloveka kterej mi doporucil asi to z ceho mel nejvetsi provizi .. je to rok co jsem si koupil Prestigio Multipad PMP5097CPRO (obcas na film, jinak pracovne - katalogy, navody, prezentace atd.)

stal me 5500,- takze zadna hruza, ale na to ze mi lezi v supliku, protoze automaticky jak spustim vice nez 2 aplikace napr. mejl a katalog hned se zacne sekat a ma problem se vubec rozjet natoz kdyz chci mezi temahle dvema aplikacema skakat :(

dneska uz bych si priplatil a koupil ipad (jen z duvodu ze mam ip4s jinak asus je taky super)
o 27.08.2013, 15:37 | walish
Já jsem kupoval pro známou Acer Iconia Tab A210 právě za těch 6tis. a naprostá spokojenost. Bohužel už se neprodává, ale určitě nějaká alternativa bude ;) Prestigiu,GoClever,Sencor apod. značky bych vynechal a volil bych ověřené výrobce - Samsung,Asus,Acer...a volil bych android;) Samsung Galaxy Tab za 6tis. taky pořídíš;)
o 27.08.2013, 15:53 | Kamil07
Ja pouzivam Huawei 7" a jsem s nim spokojeny.
o 27.08.2013, 15:54 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2013-08-27 15:55:21
ja bych zrovna presto neodsuzoval, ale je treba se podivat na parametry, hlavne co se pameti a cpu tyka, tablet neni mobil a pokud se tam chce neco seriozne delat, coz vyzaduje vetsinou vic jak jednu sputenou aplikaci, tak je treba aby zarizeni melo slusne parametry a vyladeny soft. konkretni model ti neporadim, pac ja sam pracuju na samsung tab a co s tim vyvadim je az k nevire, ale ze bych pozoroval zaseky atd, to nikdy a to mam aplikaci pusteno pravidelne hromady a hromady a skacu z jedne na druhe... a i kdyz je to starsi kousek dneska uz tak, nikdy problemy nebyly... jo co mi vadi, je ten zpicenej samsung konektor, pac to nema klasicky mikro usb, ale to je vazne vsechno

pak tady mam nejaky panasoniky, ale ty jsou cenove uplne jinde, i vhodnosti tak o tech se nezminuju...
o 27.08.2013, 16:25 | Petura
Používám Prestgio 5880, 8" a na prohlížení webu to stačí a dětem se na tom taky hraje dobře
o 28.08.2013, 11:18 | nome | Upraveno: 2013-08-28 11:20:32
neřeš konkrétní značku, ale parametry

za 6 000 mic použitelnýho s woknama neseženeš (RT nebrat)
takže android.

Tady je zas problém jeho nenažranosti takže bych fakt hledal něco s výkoným CPU, hodně Ramky atd a oželel třeba nějaké porty a mensi rozliseni LCD

bral bych něco co nemá nasráno xx aplikací od výrobce a nesmyslné nádstavby (specialita samsungu)

Osobně mám galaxy note 10.1 a spokojenost co se týká výkonu (cena ale trochu jinde a je to dnes už starší kousek)

sere mě laucher a celkově zasranost samsung aplikacema takže pokukuju po custom ROM.

Jak psal nahoře Michal tak konektor je sice jinej, ale vzhledem k kapacite baterky by se to prez mikro USB nabíjelo 2 dny (micro usb neumí přenášet dostatečnej proud)

o 28.08.2013, 13:33 | Only_One
já jsem koupil Ipad2 s 3G za opravdu směšnou cenu na aukru -a funkčnější placku jsem doma ještě neměl. Podařilo se i kompletně všechna synchronizace od kontaktů až po kalendář s Googlem a všechno funguje stabilně, ta jablečná věc je perfektně zpracovaná, má výborný výkon dlouhou výdrž. I jako dlouholetý odpůrce applu musím uznat, že v tablech to je opravdu výborná věc.
o 02.09.2013, 10:57 | PlusOne
Díky všem za názory, zatím to není aktuální, manželka si tablet rozmyslela, sjednala si nový tarif u Vodafonu, a dostala k němu smartphone.
Ten jí prý bude zatím stačit.
o 02.09.2013, 12:36 | Conan
Koupil jsem synovi za vysvědčení POINT OF VIEW ProTab 2 IPS 9.7" 16GB v nějaké akci za cca 3.600Kč. Chtěl jsem úmyslně větší display, takže jsem oželel výkonnost, má to jen jednoproc. jádro 1,2 GHz a 1GB RAM ale pro obyč používání a pro děti to stačí.
Jo občas to zamrzne, případně se to někdy i restartuje, když na tom celej den hrajou hry.
Za tu cenu mi to přijde adekvátní.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3052 sekund.