Navštíveno 3592x

Mam ted na aute xenony a jelikož nesviti, tak premyslim nad vymenou za klasicka halogeny(vymena celych svetel samozrejme) ...mohl by to byt problém? da se nejak zjistit , ze tam melui byt xenony?ve velkym technicaku nic není. Vim , ze by mi tam chybelo kolecko na regulaci,ale je nekde napsano , ze nemohou byt halogeny naklapeny taky automaticky? Resil jste to uz někdo?
To jsi první člověk, o kterém slyším, že chce přejít z xenonů na halogen. Zbytek populace jde spíše opačným směrem...:-). O který se jedná vůz?
Věc se ma tak, v případe Stk té vyhodí, pokud das halogen světla musíš mít manuální nastavování Svetel, tzn kolečko a 3 pin ovládání motorku svetel teď mas na motutek 4 nebo 5 drátu dle auta a roku výroby
Spise je otazka co te k tomu vede... Predpokladam, ze puvodni xenony nesviti a jako financne vyhodnejsi vidis prestavbu na halogen. Myslim, ze tady ti spise poradi co udelat s tim xenonem a myslim, ze by to ve vysledku mohlo byt i levnejsi...

18.08.2013, 19:18 |
imax renovace lamp u toho pana nahore te podle mne vyjde urcite levnejc, nez koupe novych halogenovych lamp.
Připadne mi zítra zavolejte pokusím se pomoc

18.08.2013, 19:44 |
AR camron: já jsem dobrovolně "downgradoval" na heligony ;) sice je fakt že moje xenony po předchozím majiteli byli ty klasika přestavbovky do H1 patice a hlavně z důvodu aby ty světla svítily, ale už mě to sralo vyměňovat před stk, kecat s flojdy co dělaly tyty tak sem vyměnil světla a nahodil origo heligony a svítí to zatim ok ;)
+ asi do budoucich nakladu pripocitat casto praskajici H7 pokud budou
...to se nesmí dávat nějaké mrchy z kauflandu...mi praskly L a R jednou, dal jsem tam originály z bývalého autopalu a tři roky jsem neměnil

19.08.2013, 16:22 |
Pajk xxfavo1: z čeho ty lampy vlastně jsou? Není jednodušší zrenovovat čočky a koupit nový výbojky? Měl bys na velice dlouho po problému.
Obnovým drobet dotaz: Byl by problém u audi B5, xenony moc nesvítí, odešel už 3 startér a nový se mě nechce kupovat, byl by stím problém ?