Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poradte telefon kolem 6 tisic

o Navštíveno 1715x o
o 08.08.2013, 19:54 | Proffesor_W
tak presne po dvou letech mi umrela moje "uzasna" americka androjidova motorola, srac nejvetsiho kalibru a smejd vydavajici se za radoby telefon. Takze musim koupit novej. Vic jak 6t za telefon dat nechci. Rad bych aby byl PLYNULEJ po zkusenostech s androjidem. Aby byl dobre zpracovanej a velikostne aby to nebylo zadny padlo typu samsung Sneco. Velikost maximalne iPhonu 4. Co si vybrat? K androjidu sem totalne skeptickej pac to ma do plynulosti dost daleko (pokud ten kram nestoji 10+). Bratr ma nejaky HTC placaty, cert vi co to je ale je to docela fajn rychly, ma to tusim nejakej dvoujadrovej procesor. Ale zas je to placka ze by se na tom dala upect pizza nebo to v nouzi pouzit jako placacku vypravciho. Windows nevim, libi se mi ty nokyje. Zkousel jsem nejakou tu 820 a taky fajn rychlostne (coz je asi vse nez do toho nahrajete jednu hru a slovnik). Mam moznost za 6ku koupit 8 mesicu starej iPhone 4 kterej se mi libi jak zpracovanim, tak velikosti a plynulosti. Je sice trosku tezsi, ale to mi az tak neva. Nahovno je tam bluetooth ktere obcas pozzivam pro prenos fotek z mobilu do PC (kvuli praci). Jinak nepotrebuju nic extra, at to hraje, at na tom jde volat, psat, nejaky budik nastavitelny (idealne 2-3 budiky na den). Poznamky, facebook chat, whatsapp a to je vse.

Takze aktualne jetej iPhone 4 nebo... ???

o 08.08.2013, 19:56 | Mr.Scully
Android je rychlej, pokud nemáš starou verzi nebo mizernej telefon :-) Mám normálně "netuněnou" Xperia T s Androidem 4.1.2 a je to naprosto v pohodě (a i telefon se mi líbí - a za šestku na Aukru možná seženeš). Nic mi na něm nechybí.
o 08.08.2013, 20:39 | HIGHTOWER
Galaxy S III mini ;-)
o 08.08.2013, 20:44 | Proffesor_W | Upraveno: 2013-08-08 20:46:19
08.08.2013, 20:39 | HIGHTOWER
na ten jsem koukal, je vetsi neziphone, ale zas lehci. Akorat jak je na tom s materialama? To zpracovani teho iphonu je precejen dost dobry, je to takovy solidni kdyz to clovek drzi v ruce. Ja nerikam ze je ten androjid pomalej, myslim ze to bylo tim telefonem, jen mi to prijde takovy meeeeh, jak PC, zezacatku je nejrychlejsi, pak do nej nainstalujes par aplikaci, nechas windows rok bezet a pak se ti to sesype. Z tech androjidu ta S3 mini se zda ok i kdyz uz je o neco vetsi nez bych chtel. Ta motorola byla velikostne akorat, uz ten iphone je o cca 1cm vetsi.

edit: navic mam kamose co dela v nemecku v servisu a opravuje mobily a ten furt tvrdi ze S3+S4 jsou nejhorsi z tech co mu tam prochazeji rukama.
o 08.08.2013, 21:00 | HIGHTOWER
Mám S III, a že je tělo z plastu vůbec neřeším, problémy s tím nemám, zadní kryt např. origo stojí 200,- Kč. Pokud jde někomu i o vzhled, tak asi Samsung si tedy nekoupí dlouho, neb tedy "není" tak solidní, když se drží v ruce... S III jsem reklamoval v podstatě jednou (opravdu 2x neb debilové v Britexu si asi mysleli, že si poprvé z nich dělám srandu a jen tak dávám tel. na reklamaci). Mám ho rok, časem zpomaluje, ale tak mám tam hodně aplikací, mít tam do 50 apl., tak by šlapal asi lépe...
o 08.08.2013, 21:08 | radaman
ZOPO C2/C3/ZP980
o 08.08.2013, 21:12 | Proffesor_W
08.08.2013, 21:00 | HIGHTOWER
tak drzel jsem v ruce akorat S2 a S3 a fakt je ze ten iphone je na tom lip proste no. Ta S3 Mini nevim.

08.08.2013, 21:08 | radaman
kouknu
o 08.08.2013, 21:35 | TROY
add plynulej android = cokoliv co je čistý s čistym androidem :) - kolega testuje S3 a obyč VF tlf. s androidem - obě uplně čistý instalace bez zbytečností a neskutečně živý a nepadá to
o 08.08.2013, 22:14 | Pekys
mam tu S3 mini a spokojenost. Akorát co se mi stava, tak občas vypadne ze site. Mozna je to starou SIMkou, ale tvari se ze ma signal, a přitom je odhlasenej ze site VDF.
Jinak co se rychlosti a velikosti týká, tak spokojenost. Je na tom verze 4.1.2. a je celkem plynulej. Velikostne akorát, chtěl jsem něco do ruky, ne do batohu ala Note, S4 apod.
o 08.08.2013, 23:27 | CRK
tady je to samej hobit :)))
o 09.08.2013, 00:36 | vomy7
Já bych šel do HTC Desire X, pěknej, né moc velkej a celkem rychlej telefon. Sice mám Samsunga S2, ale už bych znova asi samsung nechtěl hlavně kvůli jejich strašně škaredýmu TouchWizu. Sense od HTC se mi líbí mnohem víc.
o 09.08.2013, 06:18 | mr.brain
Nokia Lumia 820... Stojí stejně jako S3 mini, takze kdybys chtěl funkční o.s. a pracovní telefon... :) Pravda je, že na Windows phone je míň aplikací, popravdě jak nahoře někdo psal...rychlej android = čistej android, takže nakonec to bude stejný. Co můžu porovnat je moje Lumie 800 stará rok a půl s S3 mini a Nokie je i přes horší procesor rychlejší.
o 09.08.2013, 06:51 | Petura
S3mini je good, ale nebál bych se ani HUAWEI Ascend Y300, za ty peníze slušná hračka
o 09.08.2013, 06:58 | walish
Nebo třeba Huawei g600
o 09.08.2013, 10:33 | fredh
Vubec bych se nokie nebal. Mam lumii 820 a nemuzu si stezovat na nic. Chtel jsem rychlej telefon, kterej nepada jak android. A neni pravda, ze cim vic do toho nainstalujes aplikaci, tim je to pomalejsi. Nevsiml jsem si toho ani jednou a to jich tam mam taky dost nepouzivanejch. Je tam sice omezeni delky vyzvaneni a program zune, ale me to neomezuje. Fotak dobrej, zpracovani taky, takze ja bych menil jen za nejakej vyssi model nokie.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3312 sekund.