Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výpověď z nájmu, "poskytnutí přístřeší"

o Navštíveno 1627x o
o 06.08.2013, 22:43 | Mr.Scully
Čistě teoreticky... je možnost koupit velmi levně byt, kde nájemníci dostali výpověď, avšak zůstávají (bez právního důvodu) v bytě dál. Odhaduju, že se jedná o cikány. Předchozí majitel mě informoval, že (zřejmě z důvodu výpovědi - asi neplacení nájmu) dle zákona stačí jim poskytnout "přístřeší" (tzn. ubytovnu, hotel - není nutné byt).

Zajímalo by mě, jestli vůbec má cenu se o koupi toho bytu zajímat (tzn. jestli není lepší se na to předem vykašlat - i kdyby cena bytu byla třeba poloviční oproti tržní) a pokud ano, tak co poskytnutí přístřeší zahrnuje - jestli je nutné za ně zaplatit nebo stačí říct "tady ta ubytovna má volno"... je totiž jasné, že cikány by stejně nikde neubytovali...

o 06.08.2013, 23:31 | HIGHTOWER
Teď jsem trochu mimo, ze zákona, když neplatili nájem a dostali výpověď, tak se o ně musí člověk postarat??? Jestli tohle vážně v zákoně je, tak bleju... I jen dání jim kontakt na ubytku bych na ně sr..., cikán nebo necikán, když na něco nemám, starám se sám, nebo jsem blbej a ono to funguje jinak?
o 06.08.2013, 23:36 | CRK | Upraveno: 2013-08-06 23:40:58
bejt to bílý, tak už jednou... asi jednoduše, jestli tam nemaj co dělat, tak byt koupit a pak najmout "odborníky" a nechat je vyvlíct za ty černý prdele...
o 07.08.2013, 00:09 | Mr.Scully
Podle všeho se jim dřív musel zajistit vyloženě byt a pak se to přitvrdilo aspoň na to přístřeší... teda aspoň tak to chápu já.

[ Link ]
[ Link ]

Holt jsme měkkej sociální stát, no...
o 07.08.2013, 07:06 | HIGHTOWER
Od 1.1.2014 má vstoupit v účinnost nový občanský zákoní [ Link ] tak se mrkni, jak to je řešeno tam.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3313 sekund.