Navštíveno 2183x

resil nekdo neco podobneho? pojistku mam obyc jen celni mam pripojistene a dnes se utrhla vetev z topolu ktery je v arealu mesta, mam ko celni sklo a pomlacenou strechu, jak postupovat a dostanu neco z mesta nebo na to maji klicku,?

04.08.2013, 20:28 |
Lubak Vse radne zdokumentovat,fotky mista,cas atd.nechat si udelat rozpocet na opravu a nahlasit to na urade,mesta jsou na takovy skody pojisteny

04.08.2013, 20:40 |
gizmi Lubak: e-e....zavolat PCR a nechat zadokumentovat! To co pises ti nikdo nemusi verit..
přesně tak, nejprve a to co nejdříve ( tedy ihned !) zavolat na místo Policii....

04.08.2013, 20:45 |
Lubak Jo jasně to jsem bral samozřejmě zavolat PČR, a udělej si i svojí dokumentaci tak jak jsem psal
jo to asi jsou ale nekdo mi rikal ze to je brano jako zivelna pohroma a ze se na me vykaslou..
pcr sem volal tam mi bylo receno ze za to nikdo nezodpovida, ze toho je ted vsude plno ze si to mam nafotit sam.. to sem samozrejme udelal..

04.08.2013, 21:10 |
AR Taky bych řek že je to živelná pohroma, pokud to teda bylo v důsledu nějakého větru, či děště apod. a zatáhnout by to mělo jít jen když je na to připojištění ne? Či si za živelné připlácím víc zbytečně?
povine ruceni mam jen zaklad na nehodu a pak pripojistene celni sklo, na zivel bohuzel nemam..

04.08.2013, 21:52 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-08-04 21:55:40
Kamarádovi dnes na zahradě v Plzni ...2 mouchy jednou ranou..vedle vpravo stoji ještě alfa 156.
Nevite jak je to s pojištěním na zahradě na soukromém pozemku? Kámoš má pojištěný dům,zahrada se asi do toho nepočítá,že? :-(
Omlouvám se za vlezení do příspěvku.

04.08.2013, 21:58 |
CVakk to je hnus todle, tomu stromu se zřejmě nelíbil ten pevnej střed volantu...
vlezeni do prizpevku neres, velika skoda to moje bebicko je zanedbatelne..

Koukám taky pozitiv na itálii

04.08.2013, 21:52 | cupra.165
ale vysku podvozku to ma ted perfektni
volat pčr a pak zkusit pojištovnu pokud je pojištění pokud se vzatahuje na živelný....
jinak z foto to vypadá jak vrakoviště f.coupé :)

05.08.2013, 11:14 |
tesil K tomu stromu na pozemku: Kdysi jsem se na to ptal, protoze jsem mel na zahrade velkej smrk a musel jsem delat pripojisteni konkretne na skody zpusobeny tim stromem. Zivel na to nestacil. To by ti tam ten strom musel priletet odjinud. Tak mi to tehdy vysvetlili.

05.08.2013, 11:20 |
zipp Nismo.Power: proč vrakoviště? Všechy (až na toho poškozenýho) vypadají v hezkým stavu