Navštíveno 2570x

ahoj, časem chci prodat Seat Toledo TDi, 81 kw. rv. 2002, najeto poctivých 213 tis. - máme ho od roku 2008 - od ledna, kupované v LN v seatu, do 140 tis. servisované v LN v seatu - pak já u kamaráda, klimatronic, 4 x el okna, kožený volant, centrál, loketka.
- není to žádná leštěnka, ale zase určitě né žádná vrak,
- loni - těsnění pod hlavou / tlakovaly se mi hadice /, + rovnou rozvody, letos komplet zadní brzdy, loni komplet přední brzdy, letos nový klima kompresor - kupoval jsem od švagra - rok výroby 2012 - odešel po zimě ... rovnou nová náplň klimy
- co je v řiti .o) spínač zámku - auto se samo zamyká bez klíčku a otevření dveří u řidiče, kdo má koncern asi zná, oprava prý do litru - nebyl čas řešit .o(
- auto NEBYLO bourané - tak mi to prodával v lounech v seatu pán, prověřit VIN není problém pro toho kdo to umí, za mě to bourané nebylo, auto je ženy, takže je opravdu technicky v absolutním pořádku, přední okno je od kamínku, to bych nechal asi vyměnit ještě
- auto je spolehlivé, nikdy mě nikde nenechalo
- pneu letní + disky ok, zimní taky s diskama - vzorek nevim, asi nic moc
- zkuste mi nastřelit cenu - co by se dalo
- fotky asi nemám, nikdy jem nefotil .o) ale juknu se
tady jedna - ze svatby když jsem hledal nevěstu .o) bohužel žádnou inteligentněnší nemám ....

Midnite: 3 pětky je trochu úlet né ? to není focus s benzínem .o)
tak ono je těžké něco střílet, když auto neprohlídneš. Nicméně, když se koukneš po netu, tak to zas takový úlet není :o)). Samozřejmě, že když nebudeš na prodej spěchat, tak můžeš dát cenu vyšší
ja bych pocital 2x tolik, co psal Midnite
[ Link ] - no ptal jsem se na názory autařů, na netu si to umim najít taky - čekal jsem, že někdo řekne 60 a já řeknu, ok za to půjde z baráku, ale za 30 si ho nechám stát u táty v garáži .o( - za těch 60 by to snad mohlo jít, není to fakt žádná pastička na peníze typu - pryč z baráku a kupující tam hned 20 nasype - TO NE, poptám se nejdřív v okoli a po příbuzenstvu ....
ještě je ta 2 měsíce nový tažný mě napadlo
Já nekukal na internetové ceny, ale když rozkliknu tvůj link, tak je to samý bazar a daleko menší kilometráž (na to "obyč" lidi strašně koukají) + když si domyslím, za kolik byl ten jejich slavný výkup :) jsi klíďo na 40ti :)
stahovat to nechci .o( jezdí stejně dobře jako když mělo 150 - zkusim tu rodinu, tam je nějaká důvěra k autu - i tak díky za postřehy
za 40 bych ho vzal na litacku :-)
60 i víc za tohle někdo dá ..... :)

05.08.2013, 23:56 |
Rudi za mě kolem 50-60tis., problém, že je to SEAT, já nemohl prodat ARL v LEONu, bejt to oktávka řeknu, že 70-80 jistejch. Ono sice na netu budou třeba za 60-70, ale ještě za 2 měsíce tam budou pořád...
jako rudi. octavka by sla 100% hned pryc. ty seaty tak v kurzu nejsou, i kdyz jsou to vlastne skoro stejne auta (az na kufr, ktery je u octy lepší a interier ma octavka taky mnohem lepší) Já osobně bych to toledo i koupil,ale tech 60-65 je tak na hrane, kdyz pominu druhou stranu republiky, tak je mozna lepsi priplatit +-15tis a koupit octu, ktera bude lip prodejna, lepe se shani karosarina pri pripadnem tukanci a ma lepsi nakladovy otvor. Kolem 55tis by to uz bylo zajimave
Ahoj,
kdy plánuješ prodej?
Antoni: já su starý škodovkář, měl jesm 3 roky TOUR o1 funglovku, a že by tohle auto mělo hezčí a lepší interier než tohle 10 let starý toledo - ani náhodou ! Toledo má mnohem lépe zpracovaný interier - alespoň podle mě.
- jinak souhlas, kufr pro rodinu, nebo ženskou s dětma na prt
guliR6: prodej moc neplánuju - až se mi něco pěknýho namane, tak tohle asi prodám - chci sharana - tak 07