Navštíveno 1670x

ahoj, před dvěma rokama jsme koupili v německu v salonu audi ojetou A6 allroad 3.0 tdi, 2007, manuál. teď myslím že je na čase udělat spojka. při rozjezdu na volnoběh se trochu rozklepe motor a i auto. je to známka špatné spojky? teda asi spíš setrváku..? auto jinak jede pořád velmi dobře. je spojka stejná u 3.0 tdi 171 kw A4,A6, Touarega s manuálem? viz link
[ Link ] chci napsat do německého salonu kde jsme to koupili, jestli mi dají na celou spojku nějakou slevu. jak se německy řekne technicky správně spojkové ložisko, setrvák, spojková lamela?
díky moc

01.08.2013, 09:14 |
clown dvouhmota :)
a to se ti vyplati jezdit nebo nechavat posilat do CZ z Nemecka spojku?
nova stoji maloobchodni 9100, celá sada, bez slevy po sleve cca 6400,- a je skladem v CZ takže co tu řešíme :-)

01.08.2013, 09:28 |
xSam Spíš bych se bál ceny toho dvouhmoťáku, než spojky...
pokud by si chtěl řešit i setrvák není to nic strašného... určitě se to dokaže sehnat lepe než v autorizáku

01.08.2013, 09:40 |
ladisv6 | Upraveno: 2013-08-01 09:41:13
no právě ten setrvák - v čr bez DPH 18.000 + šrouby 500 edit: v autokelly
xenonman - pokud umíš i setrvák za pěknou cenu tak napiš :-)
ta sada (viz autokelly) obsahuje ložisko, lamelu a přítlačák?
[ Link ] ==

01.08.2013, 09:48 |
.mycTD | Upraveno: 2013-08-01 09:52:45
cenikovka v kelly se rozhodne nerovna bezna cena v CR
[edit] takhle narychlo vidim na netu setrvak LUK za 13k a spojkovou sadu za 4,5k
.mycTD - kde to hledáš? díky
nicméne tim jsem chtěl poukazat, že je zbytečné to kupovat v DE, nekoukal jsem se jinam nez autokelly, ale věřim, ze to jde i za min
autodily-cardo
ale dej si do googlu ty ty kody z kelly a vypadne ti hromada cen
autodíly-cardo má fakt pěkný ceny, hlavně za spojkovou sadu - to jsem netušil. hoši díky. mají tak LUK a SACHS sady - je nějaká lepší, nebo je to jedno?
každý auto má jenom luk nebo sachs:) případně pro žabožrouty valeo