Navštíveno 1951x

Mr.Scully: Výborně chlape !
[ Link ] Taky jsme byli :-)
Lístky na plochu ale po první průtrži úprk na tribuny a už jsme tam zůstali sedět :-)
Ježiš ted koukám, tys to natočil celý ? wow

31.07.2013, 20:48 |
Fonfy waauu klobuk dolu ! cele natocene? fuu :)
ja som bol na nich pred mesiacom na topfeste v Piestanoch uz 3 krat, boli paradni ako vzdy :))
Já si to odstál na ploše :-) ... ještě teď suším boty. :-D

31.07.2013, 21:31 |
Veva Pecka! Také jsem si to odstál na ploše, měl jsem lístek k podiu, tak jsem to nechtěl vzdát, jsem holt trošku zmokl no :-D
Koukám stejnej chcavec jako na Bon Jovim. Mimochodem taky dík za natočení:)
to z toho koncertu asi moc nemáš když to celé točíš :-D

01.08.2013, 08:55 |
EFCA Pokusím se do příště zbavit sociální fobie a už snad taky konečně jednou půjdu. Snad to stihnu, než hoši odejdou do důchodu :o)
Kdybych věděl, že to Scully točí, tak jsem ušetřil 2 litry :-)
Točím všechno... zatím na youtube Rammstein, Metallica, Bon Jovi, Iron Maiden, Foo Fighters, Muse a ještě něco...
Letos asi už jen Roger Waters. Bohužel ne Black Sabbath, protože jsem právě zjistil, že ten den budu v zahraničí :-/
Koncerty si užívám, natáčení je stejně zajímavé jako focení. Jen občas je adrenalin z ochranky, ale to spíš v O2 aréně. Eden je v pohodě. Akorát na Maidenech byl naprosto hrozný zvuk, ale fakt příšerný. Aspoň teda na tribuně nahoře. Dole to snad bylo lepší.
Nechápu jak to proneseš.. mně rozbalil i pláštěnku
jo ten zvuk byl průser, hlavně zpěv, chvílema se ztrácel,
taky na to furt Bruce poukazoval ale nic s tím neudělali
Proneseš to na místech, které kontrolovat už z principu nikdy nesmí... ;-)
Butchovy hodinky z Pulp Fiction? :D
Ty vole, Butchovy hodinky jsou jedna věc, ale 15cm velká Panasonic kamera je trošku vyšší level :-)))
Neni to tvuj prvni koncert :))
Je to parada, na to v jakych podminkach to tocis a jak si s tim pak hrajes. Ty mikrofony jsou super.
Je na pytel, že 50+% zvuku dělá místo a zvukař. Já mám mikrofony třeba za šestku a dejme tomu do 20 tisíc není žádná lepší volba. Pak kolem těch desítek tisíc Kč začíná vyšší level, ale i tam může být zlepšení jen třeba o 10%, nejde to říct dopředu, že bych si pomohl. Pomohl bych si, kdybych stál u mixpultu, kde je nejlepší zvuk, ale to bych zase nemohl natáčet :-)
Mikrofony mi zajišťují, že na 100% poberou zvuk čistě bez jakéhokoliv zkreslení, ale bohužel ten zvuk není dynamický, je plochý. Mám externích směrových mikrofonů několik, jsou pečlivě vybrány na základě recenzí dlouholetých "taperů" ve světě, ale jeden třeba lépe pobere výšky, druhý zas basy... žádný není dokonalý. Tenhle na Iron Maiden je ten, co lépe bere basy (a stejně tam skoro žádné nejsou slyšel - zvuk pod střechou fakt hrozný).