Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaké auto vybrat?

o Navštíveno 1749x o
o 31.07.2013, 19:30 | pindak
zdravim vás. potřeboval bych prostornější auto. koukám po Sharanu,Touranu,Alhambře..... ale raději bych se přiklonil k tomu Sharanu,potřebuju co nejvíce místa.cena cca do 100litrů. myslíte že je to dobrá volba?

o 01.08.2013, 07:03 | Borik2
no, já ho na jaře koupil a spokojenost. Ale strašně záleží, v jakém bude stavu. Na autobazary bych zapomněl, co já jich objel a takový paštiky svět neviděl :-(
o 01.08.2013, 18:16 | Nismo.Power
dobrá volba to neni rozhodně....... otázkou co jinýho bys v SAG segmentu nasel :)
o 01.08.2013, 20:16 | Lubak
At Sharan, Touran do 100 tis. bude většina auto velká bída, nekoukej hlavně na km ale na stav auta.
o 01.08.2013, 20:17 | pindak
určitě bych o nechtěl z bazaru.....mám kamaráda opraváře,kterej mi říkal že nejlepší jsou ty 1.9TDI. že se dají sehnat v luxusním stavu třeba z německa.
o 01.08.2013, 20:36 | pindak
tenhle vypadá hodně dobře

foto k příspěvku  od pindak

o 01.08.2013, 21:31 | Zdeny60
Auto z přelomu milénia za 4.000EUR tedy v luxusníém stavu nebude ani velkým omylem. Uvědom si, že nafta se kupuje tam, kde se hodně jezdí a k tomu MPV... Nečekej zázraky.

Já ti povím takto - na základě zkušeností s oběma vozy: tedy Sharan 2002 1,9 TDI 96kW vesrus Peugeot 807 HDI 2,0 79kW FAP, pak montáž PB a výkon 97kW.

P807 bude za tyto peníze o min. 3-4 roky mladší. Budeč méně olítaná, bude pohodlnější (resp. pro mě byla a proto jsem ji vybral proti Sharanu), nebiude se zdaleka tolik krást a servisně bude levnější (kdo nevěří, nevadí.

Sharan je tvrdej, vzadu máš kolena pod bradou, je dalko hlučnější (jak od podvozku, tak od motoru, hlavně studenýho). Jediný výhoda Sharanu, kterou já po své vlastní zkušenosti spatřuji, je to, že 1,9 bude mít spotřebu o cca 1l/100km nižší a má v určitém pásmu větší pocitovou dynamiku díky velice omezenému rozsahu pracovních otáček, kdežot HDI má daleko lineárnější průběh a na rozsdíl od TDI na 3,5t otáček táhne dál. Odspodu jsou to lemry obě dvě.DO 2000rpm nic.
Pežot podstatně lépe svítí.
o 02.08.2013, 15:39 | pindak
no tak já potřebuju aby to co nejméně žralo,protože denně jezdím 100km a tam se ta spotřeba potom ukáže. jinak nejsem žádnej závodník a kW honit nepotřebuju.potřebuju auto který mě dopraví Z bodu A do bodu B . který moc nežere,narvu tam celou rodinu + zavazadla..... nic jinýho kolem 100litrů mě nenapadá až na toho Pažouta,ale toho od posledních zkušeností nechci ani vidět. měl sem nedávno půjčenýho Forda Galaxii a byl sem spokojen
o 02.08.2013, 17:05 | Borik2
mám Sharana s přesně tou motorizací, jak píše Zdeny60. Pokud k tomu autu budeš přistupovat jako k MPV, nechceš od něj sportovní zážitky, tak je to dobrá volba. Tedy, musíš sehnat dobrý kus. Do 100 tis. pokud budeš hodně shánět, se dá sehnat v dobrém stavu s 1,9 TDi do r.v. 2000, ne PD, ale rotační čerpadlo, takže tuším 66-81 kW, tam to žere fakt +-5 litrů. Nejlépe shánět někde u fandů, v bazarech to jsou fakt pasti. Já sháněl novější a v bazarech jsem tedy nepochodil, ale měl jsem kliku na soukromou inzerci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3409 sekund.