Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > z ceho strop

o Navštíveno 2320x o
o 28.07.2013, 20:21 | thepyroman
jaky pouzit strop na stavbu domu? respektive od jake firmy? plocha bude cca 180metru , diky..

o 29.07.2013, 11:12 | Freerider | Upraveno: 2013-07-29 11:12:50
Já dával betonový panely - spiroly.
Obrovskou výhodou byla rychlost montáže a taky cena.
Na dům 147 m2 zast. plochy mě to vyšlo na nějakých 80 tisíc s daní.

Výhody:
-rychlost montáže - 3 týdny výroba, 1,5 hodiny položení jeřábem na dům
- ideální rovina - zalévaly se pouze spáry zvrchu a zaomítaly se drážky zespodu.
dá se na to i ideálním případě položit rovnou krytina
-cena

- nevýhody
- instalace elektro - bud rozšířit drážku mezi panely a nebo vyříznout díru a protáhnout kabel dutinou
- jakýkoliv prostup stropem musíš mít předem vymyšlený, protože se to téměř nedá v domácích podmínkách napravit = vybourat
- nutnost (ale to asi v případě jakéhokoliv stropu) nosné stěny - nicméně - panely se dělají pro rozpětí i 12 metrů (to mi říkal technik, když to dávali na barák) - tzn. pravděpodobně by nosná být nemusela (blíže jsem nezkoumal) - mám pod tím 25 cm zeď ze Silka tvárnic - přece jenom to váží nějakých 35 tun.

Poznatky - neduní to, jak by se mohlo zdát. Je to docela v pohodě, co se týče izolace - nestudí to ani nad garáží - je to duté - částečně izoluje - stejně budu garáž zespodu zateplovat pro jistotu.

EDIT: www.goldbeck.cz
o 29.07.2013, 12:08 | kuja
No ja se po pul roce rozhodovani, jestli Miako a nebo betonovy panely, rozhod pro Miako. Diky tomu, ze bude celej dum Porotherm, tak bude nakonec Porotherm i strop. Material vychazi na uplnej pakatel, co ma ted Porotherm akci. A i diky mojemu malymu pudorysu je to vhodnejsi. Mam vnitrni rozmery 8,2m x 8,2m a vnejsi 9m x 9m. Na tvoji velikou plochu bych radsi volil panely. Bude to vyrazne levnejsi a rozhodne rychlejsi.
o 29.07.2013, 13:25 | Dudelina
Pokud to nemáš nějak moc členitý, tak nahoď spiroly. +- viz. freerider.
12m se dělají, ale už sou to mackové - 40cm výška :)
o 29.07.2013, 14:01 | thepyroman
Kuja- mas to spocitane uz nejak cenove na kolik to vyjde? nosnou zed mam cca v pulce baraku..
o 29.07.2013, 22:31 | deda
daval jsem keramicke panely od HELUZU a suprovka...
o 30.07.2013, 18:37 | kuja
thepyroman:Za material mam kalkulaci na 36tis + jeste prace a beton na zaliti. Takze celkove tak 60tis...
o 30.07.2013, 19:45 | thepyroman
deda, muzu taky poprosit o rozmery a cca cenu, diky...)
o 30.07.2013, 19:49 | CRK
thepyroman: a můžu poprosit, že se budeš věnovat taky mě..? :)
o 30.07.2013, 19:54 | thepyroman
CRK- uz zase? sem ti rikal at si vezmes jeden ten modrej prasek ne dva.. :)
o 30.07.2013, 19:57 | CRK
thepyroman: já myslel, že si řikal růžovej, woe :) necháme to na zejtra? V kolik? Už bych toho pacienta potřeboval doléčit :)
o 30.07.2013, 20:06 | rebel
sel by sem do panelu třeba prefa :vozil jsem je casto a lidi co to kupovali si to pochvalovali hlučnost a rychlost pokladky a cena ( nepočítám výrobu to je na měsíc )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3336 sekund.