27.07.2013, 07:48 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2013-07-27 07:49:51
Nemáte prosím někdo?Rupla mi převodovka(Fabia 1,4 16V/55Kw,motor BKY/převodovka GRZ),resp. se něco událo s diferákem(kola se chovají jako se zamčenou špérou)a v bloku převodovky mám asi 20cm prasklinu/která se zvětšuje a docela dost to rosí(lépe řečeno teče)jinak převodovka zatím funguje(ťuk ťuk).. :-( Nutně sháním převodovku GRZ,případně nějakej vhodnej (kratší)ekvivalent-např.GSB ,jen bych potřeboval ověřit jakej je stálej převod...a na netu se mi nedaří nic najít,kromě tady toho nekompletního printscreenu,kterej mi moc nepomůže..Není to třeba v ETCE?
Děkuji za případnou pomoc..

michall: díky za snahu pomoct,ale to je málo.. :-( Mám (možná)jednu GRZ na vrakáči,ale to budu vědět na jistotu až v pondělí a netuším v jakym je stavu,proto alternativně uvažuju o např.GSB,GRY..který se dávaly do 1,4 16V(74Kw) a 1,2HTP(47Kw)-což by měly bejt překvapivě naprosto identický převodovky,stejná rozteč šroubů(jsou dvě různý)a o něco kratší stálý převod,než GRZ..jen bych si to potřeboval ověřit,že to tak opravdu je,abych šel na jistotu...