Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký notebook?

o Navštíveno 2053x o
o 23.07.2013, 23:16 | Tweety_xx
Potřebuju pořídit nový notasm na jakou značku se zaměřit a čemu se vyhnout? Měl jsem Acera a byl sem spokojené dost. Někde na netu sem našel, že Asusy jsou na tom hodně dobře a vzhledově se mi i zamlouvají samsungy. Co určitě ale nechci je HP nějak jim už nevěřím.
Jak jsou na tom ale třeba PC Toshiba?
Je tu někdo kdo by poradil?
A na jaké parametry se díval,m aby byl tak nějak uni. Práce, net, film hry (hry velmi vyjímečně, nejsem hráč, spíš jen tak z nostalgie) atd.
Díky za rady.

o 23.07.2013, 23:27 | Luboš1
mam toshibu cca 3,5 roku a nemuzu si ji vynachvalit, panty jako nove nepada a zadna reklamace za celou dobu, jede jako novota. jen bych rekl ze baterie je horsi ale jelikos jedu na zdroji a mam ho jako stolni PC tak me to je celkem sumak...jinak kdyz si budu kupocat tovej tak opet toshiba....
o 24.07.2013, 07:55 | Midnite
Já doporučuju Lenovo: [ Link ] ... S větší úhlopříčkou a musím uznat, že to je moc super displey na HD a 3D filmy.. Tento je bez OS, ale s dostačující konfigurací.. Jinak dražší [ Link ] s i7 a 8Gb RAM.
o 24.07.2013, 08:13 | crestik
já zašel do kamenné prodejny, vybíral jsem noťas pro segru, a měli tam poslední kus tohodle...bez nápovědy mi dal cenu 18 S DPH. Požadavky podobné, chtěl jsem trochu bytelnost, matný displej, numerika, plno kravin kolem. Motal něco o plnohodnotném CPU oproti ostatním.
[ Link ]
o 25.07.2013, 00:04 | SALL
Koukni na můj inzerát:), stav jako nový s příslušenstvím ;)

[ Link ]
o 25.07.2013, 06:29 | Kamil
Po hodně dlouhým vybírání, zkoušení atd půjdu v září do 13" Macbook Air - kvalitní zpracování, dlouhá výdrž, bezkonkurenční trackpad, svižný OS a hlavně je při běžný práci tichý. Bude na běžný použití tzn. mail, internet, seriály a občasný využití pro tethering při focení (hry na ntb nehraju). Pokud nehraješ hry a nestříháš video, tak bych se vyhnul i7
U Toshiby mi vadila právě hlučnost (ale samo bude záležet na modelu), u Lenova prohýbání klávesnice + mizerný displeje (ale konečně už u některých modelů použili IPS). Sony se mi líbily, ale kámošovi 2 různý modely od Sony odešly chvilku po záruce (oprava v obou případech za nesmysl), což mi docela zklamalo.
o 25.07.2013, 17:27 | Tweety_xx
no, já notas budu na 90% kupovat v UK, takže mi jde spíš o to po jakých parametrech se dívat a jaké značky se nebát, nebo obráceně které se vyhnout. Je tady právě hodně v nabídce toshiba, tak sem chtěl i vědět jak je na tom.
o 25.07.2013, 20:09 | clown
po 40 toshibach ve firme, kdy byla jedna vadna, kupuju je stale .. protoze at chci nebo ne, tak ovladace funguji na prvni pokus .. narozdil od HP / Asuse..

mel jsem par dni SONY VAIO a support katastrofa, HP jen 12m zaruka .., Lenovo koupit jen s OS, jinak si muzes v klidu taky instalovat 3x v rade, nez pochopis k cemu je ten jejich One Touch Recovery ..

ja chtel po Toshibe v 17" novou 17", ale uz s podsvicenou klavesnici .. takze SONY / DELL .. DELL vyhral protoze za cenu HP / SONY to ma onsite 3r zaruku, matny LCD :) SONY se nekam posila, HP 12 zaruka a zpracovani takove okoukane :)

btw.. Samsung libi, ale .. kdyz se vysere zdroj, koupis ho a kde, nebo na nej budes cekat dva tydny ??? A ani to neni za maly penize..

Toshiba ma standard jako Asus/Acer :)

jinak se sere vsechno .. koukni na nbservis.cz ani ohryzek vyrobou buhvi kde neni svatej :))

osobne ? dojdi do EW ci Datarku a zkus si na tom neco napsat .. malej enter peklo ... velkej ma uz jen snad HP .. :(
o 25.07.2013, 22:57 | Kacko
Pokud potřebuješ aktivně pracovat, ničím se nezdržovat a neřešit nesmysly, tak beztak skončíš na Macu. Nový Air je celkem pecka, za tu cenu bezkonkurenční.
Já mám Mid 2012, i5, 4GB RAM - používám ho na vývoj, čili dost programů najednou + virtuálka a naprosto v pohodě. Po x notebookách jsem poprvé nadšený a jsem rád, že jsem Mac zkusil.

Jinak budu prodávat Lenovo E320, i5, 8GB RAM, 500GB disk, Win7 jako nový - kdybys měl zájem:)
o 30.07.2013, 00:33 | Tweety_xx
Ted jsem byl v obchodě si to trochu prohlídnout v reálu a chci se ujistit.
U pc Toshiba jsem nenarazil na touchpadu na to, jak bývá na kraji taková ta linka co nahrazuje kolečko na myši. Je to opravdu tak, že oni to nemají? Protože líbit se mi líbili vzhled, klávesy, atd. Ale tohle zrovna celkem dost používám a byl bych asi dost nervózní to nemít.
o 30.07.2013, 00:47 | Luboš1
maji jen to nemaj vyobrazene, je to napravo nakraji jako kazdy notebook :D
o 30.07.2013, 00:51 | Tweety_xx
no já to právě zkoušel, jezdil sem jak jojo a nešlo to. byli to ty modely satelite (nebo jak) zkoušel jsem to u dvou nebo 3 a nic
o 30.07.2013, 00:53 | Luboš1
tak to nevim, sam mam satelite a normos to funguje, leda ze by se to u tech lepsich-novejsich dalo vypnout... zkus pohledat na netu to bude asi nejlepsi.. me to funguje tak ze jsem pulkou prstu na touchpadu a pulkou na plstu- krytu :D
o 30.07.2013, 00:54 | Tweety_xx
ok, ještě to půjdu zkusit.
jaký model máš případně ty?
o 30.07.2013, 01:03 | vypuk
No ono to je i v nastavení touchpadu... vedle hodin by měla být ikonka touchpadu a tam jde vše nastavit :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.305 sekund.