Navštíveno 2108x

kam na pár dní v čr pro dva + případný dva špunti (4 roky)? s kolama, stanem...
Krkonoše mám zmáknutý, šumavu téměř taky. Na all inclusive a 5* hotely si nepotrpím. Nehledám vyloženě samotu, ale rád bych si odpočinul, takže rozeřvaný puberťáci taky nejsou vítáni.

23.07.2013, 16:07 |
DaveF Český Ráj ? třeba kemp Sedmihorky a kousek vedle Štastná země...
[ Link ] [ Link ]
A kam s partou kamošů? Zase ne mezi masu lidí, ale aby jsme tam nebyli sami :-)))
Já jedu jako každý rok za týden Valašsko. Konkrétně Rožnov pod Radhoštěm. Letos poprvé ne do kempu, ale do hotelu. Jedeme do Relaxu, to je takový cenově přijatelný hotel a nepotřebují platit zálohu, jako jiní im...lové. Máme postižený dítě a vím já, jak na tom bude za půl roku, když objednávám dovolenku v přelomu února a března? Proto mi tento přístup v Relaxu vyhovuje. Platí se až po příjezdu. Žádná záloha. Recenze známka 8,6 z deseti. No snad to bude lepší jak loni v kempu v dvacetiletém mobilhomu. Co vím, tak do tohohle kempu se sjíždějí i motorkáři na motosrazy. Autokemp Rožnov. X let jsme tam jezdili, ale čím dál horší zázemí, vybavení, čistota,..... Když si vzpomenu, že jsme tam byli už na základce za komára na výletě, tak to bylo něco. Dnes už to jen upadá. Jinak jsme kdysi s klukama byli na docela fajn kempovačce v kempu v Třeboni. Pak jsme přejeli do Hluboké, to byla taky hrůza v lese,.... , ale už je to asi jinačí. Já doporučuji ty Beskydy. Dle recenzí je prý fajn kemp ve Frenštátě pod Radhoštěm. Dle fotek nový chatky. A u nás na východě na koupání studené a letama čím dál zelenější nádrž Rozkoš na Náchodsku. Nebo přehrada Pastviny.
AllInOne: do hospody přece, škoda času na přesuny i kempy :-D :-D :-D
No, Radku, máš tak trocha pravdu :-))))
Vranov ne, Mácháč ne......musíme postavit stan, gril...:-)
Já za týden frčím sem
[ Link ] kolem dokola je řeka a les takže je tam klid :-)
kdyby ses chtel podívat k nám na Slovácko -dej vědět - povodil bych Vás s kolem i s prckama - je tady hodně asfaltových cyklostezek po rovinkách ale i lesem a kopečky .... a mraky možností kam jet .....
bydlení bych volil s prckama asi tady (přímo u cyklostezky a "Baťáku" :
[ Link ] ale je toho mraky .... kdyžtak mail - kdyby se Ti zachtělo "k nám" :-) a slivovička by taky byla :-)
zOdiaC: to vypadá velice lákavě ... :) popravdě jsem o moravě přemýšlel, že bych se tam někam zajel podívat.
Když budu mít prcky, tak kola zůstanou doma. Moc toho ještě neujedou a do vozíku za kolo se mi už nevejdou.
AllInOne: jezdívali jsme na Novou Živohošť a nebylo to tam vůbec špatný. Lidí tak akorát, ale letos to tam vypadá dost bídně (málo lidí).