Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > hyundai nafta zkušenosti?

o Navštíveno 1526x o
o 21.07.2013, 23:03 | bobmasitr
Ahoj,
docela mě zaujaly některé modely od této značky.Nejsem zrovna přívrženec šedivých plastů a jejich tvarů, ale co jsem za posledních x let koukal, tak se tato značka zlepšila. Zajímá mě motor 1.5CRDI ten 4válec novější typ tedy. Co se montoval do accenta,matrix a getz. Případně jakou máte zkušenost s tím akcentem od 2006 co se vyráběl. Líbí se mi že se uvádí velmi malá spotřeba, což by se mi jako auto do práce velmi hodilo.

o 22.07.2013, 08:18 | mrazik
Rodice maji 1.5 CRDI VGT, coz je ten silnejsi 81kW myslim, a jsou spokojeny. Maji ho v matrixu a motor jede fakt pekne, neni problem s predjizdenim. Za 6 let co ho maj nebyl jediny problem. Spotreba kolem 6 litru, proste takova klasika.
o 22.07.2013, 12:35 | bobmasitr
to zní docela rozumně, ono to sice nejsou hezký auta, alč jelikož se vyváží do usa tak snad budou kvalitní
o 22.07.2013, 20:40 | jp1
do USA se vyvážela i Yugo Koral a taky to nemělo s kvalitou nic společného :-)
o 23.07.2013, 07:47 | mrazik | Upraveno: 2013-07-23 07:47:53
Rodice dovezli Matrixe z nemecka v roce 2007 a nepochopitelne se jim libil - hlavne ten vyssi posez, jsou preci jen starsi, hodne mista uvnitr a posuvne zadni sedacky. Auto je to jednoduchy, ale funkcni, vsude tvrdy plasty to trochu kazi, ale rodicum je tohle uplne jedno. Jedina zavada byl vytekly predni tlumic, jinak auto funguje, jezdi, sviti, blika, troubi, sterace stiraji. Vyhodou bude i totalni nezajem zlodeju - fakt si neumim predstavit, ze tohle auto by nekdo ukradl.
o 23.07.2013, 09:02 | P3RF3KT
Prodával jsem u nás Matrixe 1.5CRDi co měli mechanici jako servisní vůz. Měl 302tis. najeto a lila se do něj jen nafta. Jinak máme na prodej Accenta [ Link ] momentálně ho má jako služební kolega co nám zajišťuje dopravní inspektoráty a taky žádnej problém a s těma 81kw to jezdí jak splašený.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.2657 sekund.