Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo ochotný "půjčit" 1.6 74kw/75kw? RpR, Valmez, Fren

o Navštíveno 1907x o
o 19.07.2013, 14:42 | TomasW
Protože si už nevím rady s octavkou 1.6 74kw a škubáním, které jsem tu popisoval už dříve dal jsem auto do autorizovaného servisu škoda (Frenštát - Auto Lukáš)
Vyměnili nějaké těsnění na sání (profukovalo) svíčky, kabely a auto cuká porád - dříve měněno --- klapka, cívka.
VAG nic nevypisuje.
Byl by někdo ochotný se stejným motorem z Frenu a okolí za úplatu některý den přivézt do autorizovaného servisu Auto Lukáš ve Frenu a zkusili by jsme přehodit váhu a třeba klapku?? Kamarád pracuje v tomto servisu a bylo toto doporučeno... bohužel nikdo z mojeho okolí tento motor nemá :-(
P.S.: rád se odměním...

o 19.07.2013, 20:07 | nickname
nevím jak ti to cuká, ale mně na meganu 1,6 škubalo auto při konstantní rychlosti a byla to prodřená hadička k čidlu podtlaku v sání. Nedělalo mi to při zrychlování ani "brždění" motorem, jen při té ustálené rychlosti... Tak kdyžtak zkus...
o 19.07.2013, 22:51 | Spooky1
TomasW: Přinejhorším kdyby jsi nesehnal nikoho na půjčení tak se ozvy. Mam tady jednu koktu po známým řachlou na čumák na díly...
o 20.07.2013, 08:15 | TomasW
Spooky1: Super! Zrovna se zeptám kolik za váhu a jestli máš zadní stahovačky v el. tak obě... jaká je to barva? Ještě naháním dveře kufru...
o 22.07.2013, 16:41 | Nismo.Power
tak mas oktavku abys mel "levny dily" tak je problem koupit novou klapku a vahu ? vahu urcite muze koupit i jen pokus/omyl ta se da vratit..... klapka nestoji raketu ale tam problem moc nehledej..... zalží kolik máš najeto ale ten motor už může bejt vevnitř na kaši.... předpokládám že doted nikdo nezměřil ani komprese tak se podivat zdali ten motor jeste vubec ma cenu nějak dávat dokupy....
o 22.07.2013, 16:53 | Honza2.016v
jak je na tom tlak paliva... to je co s etýče cukání dost podstatná veličina(kterou navíc na diagnostice nevidíš..)
o 22.07.2013, 20:36 | Spooky1
Stahovačky už nejsou... A tu váhu zkus dyžtak něco nabídnout ;)
o 02.08.2013, 14:29 | TomasW
Spooky žiješ? :) Psal jsem mail...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3376 sekund.