Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde repas turbo?

o Navštíveno 1805x o
o 19.07.2013, 10:34 | thepyroman
kamaradovi padlo turbo na passatovi tdi, shanime firmu co ma dobre reference na repasovana turba, diky..

o 19.07.2013, 10:48 | TROY
turbosport.cz
o 19.07.2013, 11:49 | 323Marty
Cože? On si ježděním za 4,836 litru na sto km ještě neušetřil na nový turbo?? Nechápu! Co vim od klientů, tak repasovaný znamená sice za polovinu peněz, ale bez záruky a s ještě menší životností :o(
o 19.07.2013, 12:16 | Nismo.Power
viděl sem dost repasů i od renomé firem co by zde každej doporučil a opět řikám REPAS NE !
víc problémů než užitku.....
jinak samo jako Marty
o 19.07.2013, 12:33 | CVakk
repas ne, každej druhej stejně po pár týdnech kupuje nový, protože se slavnej repas vysypal... ted jsem viděl dva případy živě :))
o 19.07.2013, 13:27 | Nismo.Power
jj záruka na repas hezká, ale hádejte se pak kdo zaplatí demontáž/montáž + demontáž/montáž znova.... :)
to potom to nový výjde levnějc a funguje to dyl pokud se nainstaluje korektně :)
o 19.07.2013, 13:57 | CVakk
přesně tak, oni řeknou že špatná montáž a čau :)
o 19.07.2013, 14:04 | jp1
já když to řešil, tak jsem vysledoval přesně jak píšou nademnou, na nový nebylo, tak jsem kopil starší, vypadalo fajn, perfektní cena, už jsem s tím najel přes 30.000km, olej nežere, tahá.........., takže za mě buď nový, nebo starší, ne repas
o 19.07.2013, 14:29 | tappaja
To me nedelate radost, chystam se na to, uvazoval jsem prave o repasu.
Apropos, chtel bych doprat autu novy turbo a komplet vymenit hadice (poskladat ze silikonu), zkontrolovat hlavu, vstriky, vymenit olej v prevodovce, nechtel by se toho nekdo ujmout? Co Nismo? :)
o 19.07.2013, 14:41 | xxfavo1
vim o trech lidech , co menili turbo na tdi v mem okoli.Jeden daval jete turbo asi z vrakoviste a funguje spolehlive.Sice bohuzel nevim kolik km najeto.Druhy mel repas a po 10000km je KO (reklamaci mu uznali a kooupil si novy turbo) atreti dal do auta a uz od zacatku nefungovalo.Rozdelal ho a byl tam nejaky otrep a ten znemoznoval pohyb lopatek.Takze ho zrbrousili a zatim mu funguje( nevim bohuzel kolik ma najeto)....
o 19.07.2013, 15:51 | thepyroman
co znam tri lidi co maji repase tak jim drzeji, u benzina bych nad repasem ani neuvazoval, pro chytraky sem jeste nevidiel Pd co jezdi za 4,8l
o 19.07.2013, 18:18 | muSlim
Ako TROY, ideálne nechať u Ondry aj vymeniť = zichr záruka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3147 sekund.