Navštíveno 5202x

Koho doporučite na chip 6 ti válce v dieselu? Nejlépe osobní zkušenosti a profi práce

17.07.2013, 22:40 |
MaxxT dieselpower jedine :-)
mám 6válec BMW s chipem od dieselpower a jede to moc příjemně... určitě spokojenost

18.07.2013, 11:15 |
gizmi Naposledy kdyz jsem tu radil DieselPower, tak ten jantar sveril auto nekomu jinemu a resil pak sileny problemy. Na rovinu - bud DieselPower, nebo se na to vykaslat. Richard je jako jeden z mala, co vi a ma na to podminky. Ostatni vetsinou jen nahravaji a kopiruji..
Ak nie dieselpower, dobré skúsenosti sú aj s dieseltechnikom. Navyše u nich je BMW klub zľava, kde samo nemáš v cene brzdu (preto tá cena), ale tú si môžeš kľudne prikúpiť.
Dnes jsem byl také u kluků v dieselpoweru a opravdu spokojenost,je vidět že jim záleží na kvalitě a na dobře odvedené práci.Chtěl jsem jít na čip a nejprve mi navrhli že bude lepší dát nejdřív auto na diagnostiku a na brzdu kde by se popřípadě zjistilo zda to má cenu čipovat,jiný takzvaný čipaře by ani stav motoru nezajímal,hlavně že by měli vyděláno))
Trochu oživím téma. Kde aktuálně nechat upravit naftu?
Nedavno jsem byl s kamosem u TDIFUN a good. Sedeli jsme tam, kecali, nechali si poradit...dobrá práce i cena
Koukal jsem na to, ale neumi merit 4x4 a cena 7500,- taky není málo. profi-chiptuning.cz ? Ted maji akci za 4500
Aha..to sem nevedel ze nehmi 4x4...
Cena je s brzoud pred/po, zkousi, nenapere ti to tam na prvni pokus a zdar...
Na cenu bych tady asi moc nehledel..
Profi chip jsouu z reklamy z autosalonu?