Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Karcher z Makra??

o Navštíveno 1930x o
o 15.07.2013, 22:40 | ps
Na občasné mytí, 1x - 2x do týdne auto, vyplatí se? Bude fungovat?

[ Link ]

o 16.07.2013, 08:23 | Antonio
Fungovat to bude,ale davat za neho 4tis by se mi nechtelo... Je to vicemene obyc vapka, vzduchem chlazenym motorem. platis tam za prislusenstvi, ktere nepouzijes, jako cistic trubek a podlah. Ja koupil [ Link ]
Daval jsem za nej neco malo pres 4. Vodou chlazeny, s nadrzkou na sampon primo na vapce, 6m hadice... Celkem spokojenost, az na tu vahu, ma kolem 13kg :-(
o 16.07.2013, 08:56 | slama | Upraveno: 2013-07-16 09:06:44
Slušný vapky jsou od řady 6 který už mají kovový čerpadlo. Nižší řady mají plastové, kde může běžet max pár minut a pak musí hodinu chladnout. Řada 3 až 5 mají lepší plastové čerpadlo, vodou chlazené. Řada 2 má jen plastove vzduchem chlazené.
o 16.07.2013, 09:22 | m.j.
Zkus Nilfisk, za 4000 seženeš lepší stroj než Karcher a kovové čerpadlo má snad i ta nejnižší řada
o 16.07.2013, 10:00 | Mááša
Tak tak. Koukal bych po řadě K5 a vyšší, ty už nemají "plastová" čerpadla (K5, K6 hliníková, K7 mosazná), odpadají tak problémy s případnou reklamací, kterou ti mnohdy neuznají z důvodu přetížení stroje. Sám Kärcher u řad K2 až K4 uvádí max. pracovní dobu 20 min. Na druhou stranu znám i takové, co jedou 4 roky a bez problémů.

Taky to teď řeším, ale myju často a více aut, takže se mi ta investice do lepší vapky vyplatí... Určitě neber žadnou čínu, kde nebude tlak a ještě bude kolísat, s tím toho příliš neumyješ.
o 16.07.2013, 20:49 | m.j.
co tohle? [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3214 sekund.