Navštíveno 1693x

13.07.2013, 00:50 |
Midnite | Upraveno: 2013-07-13 00:57:37
Mohl bych se zeptat zdejších cyklistů, co si myslí o tomto?
1.
[ Link ]
asi tolik, že než jsi ho stihl koupit, už ti ho cigoši ukradli aj ze stránek :-)
nee, poradil jsem se s více lidma a nakonec ho dnes koupil já :) První jízda (cca 10km) byla i v silném protivětru super.

13.07.2013, 13:07 |
lukee_cz | Upraveno: 2013-07-13 13:08:44
za tyhle peníze už mas jinde komplet Deore osazení aspoň, takže za mne ne.
EDIT: tak už pozdě no :)
Lukee: konkrétně za jaké peníze prosímtě? :) Jen abych věděl.
bylo to něco pres 13k ne?
nakonec byla cena 12 100,- což si myslím je super. Koukal jsem na nějaké lepší značky a nikde jsem nic takového nenašel.. Většina měla 24 převodů, či nižší výbavu a kupodivu ani všechny neměly dvojité ráfky..
špatná volba to určité není.
já myslel třeba tohle
[ Link ] za mne spokojenost, akorát už nevím, jaký rok sem kupoval
jj ale velikost rámu + 1600,- a koupil jsem ho taky proto, že mám garančku ve městě, což je taky fajn. Každopádně su na něho zvědavý :)
A co sis vybral za kolo? Taky bych náký chtěl za cenu 10-15 ale prostě se v tom nevyznám:(
Nakonec jsem koupil toto:
[ Link ] ... Cena byla nakonec 12 100,- (ale dokoupil jsem si stojan + nějaké doplňky) ... Každopádně včera najeto 30km a naprosto super, vidlica je plně dostačující i pro mě (celkem kus chlapa), sedí se na něm pohodlně, asi půlka cesty v protivětru a o víc jsem se nenadřel.. Co jsem vypozoroval, tak určo koukej nejméně na převod 3x9.. rozdíl mezi 3x8 a 3x9 je obrovský... Já naposled měl 3x7 :D
To záleží jaké převody zvolíš...
Ono 7 mi kolečko může mít nejmenší 11 zubů a největší 32.
To samé má i 9 kolečko.
Takže na nejtěžší a nejlehčí převod jedeš stejně.
Já na kole tedy řadím jen 3-4 převody.
Z kopce a na rovince 3-8
Na rovince a do mírného kopce 3-4
Do kopce 2-5
Na tyhle převody jezdím v 90%
Takže mě by stačilo mít vzadu max 4 kolečko a ve předu 2 :D
Tak sem dneska taky přijel na novém kole. Nechtěl sem nic zbytečně zkoumat a vzal sem ho tady hned u baráku v prodejně i kuli servisu. Vzhledově se mě moc libí a parádně se mě na něm jelo + sem dostal pěknou slevu tak nebylo o čem:)
Jedná se o toto:
[ Link ]