Navštíveno 1864x

Končí my leasingy na auta za chvilku a chci vzít nové.
Kandidáti jsou:
Infiniti FX37
Lexus IS-F facelift model (trochu vybočuje mezi ostatními, ale pořád je to auto, se kterým se dá jezdit denně)
Lexus GS450
BMW 740D
BMW 5xx v kombíku
Má někdo zkušenosti s provozem, servisem, případně brát, nebrat, proč. Teorie mě opravdu nezajímají :) Chci praktické zkušenosti.
Nejvíce se mi zamlouvá teďko i kvůli ceně FX37. Dá se kolem 650 bez daně v plné palbě a také spotřebou by vycházelo asi jako nejekonomičtější.
Případně zkuste navrhnout jiné v téhle kategorii. Chci pohodlné auto s nějakou lepší výbavou.
Díky
Zítra se jedu mrknout na jedno do Průhonic :)
Z tohoto výběru se mi taky líbí nejvíc FX, jen mám strach, že bude asi nejmíň pohodlné. Ale třeba se mýlím.
Měl bych velké dilema FX nebo bmw 5xx
To by mi zajímalo které bys vybral?
BMW? :-)
Co jsem koukal, celkem bych zkousl i naftu FX30d. Protože sehnat FX37 bude celkem problém u nás.

11.07.2013, 22:16 |
MaxxT CLS :-) s tim mam osobni zkusenosti. :-)
Mercedes ani VW Group ee :)

11.07.2013, 22:49 |
nome no FX 50 se shani lepe jak 37 :-)
z tohodle vyberu bych mel taky jasno
cupra: infi :-)
37 jsou, 30d se delali az pozdeji
FX37.
Je to velmi charizmatické auto, neokoukané, s velmi dobrým motorem a proti BMW nabízí to samé, ne-li více, za daleko méně peněz. A k tomu bonus - asi ho hned tak neukradnou.
Tak jak? Infiniti už je doma?
Zdeny: Ještě ne :) Rozhoduju se mezi FX30 a FX37. Obojí stejný stupeň výbavy a barva. 30 je 2010 a 90t. najeto, FX37 je jen o 50 dražší, ale má jen 20t. najeto, ale je to MY2012. Ve středu tam budou oboje tak se jedu podívat ;)
Každopádně nevím, jak mě podojí FÚ na DPH :) tak vyčkávám :D
Otec má stejný motor v té M37 a rozhodně mě láká víc ten benzín ;)