Navštíveno 1787x

Ahoj,
chci si koupit nějaký vozítko do práce jen na popojíždky aby mě nemrzelo když se to někde odře. přeci jen se mi nechce na krátký trasy využívat audi 2.5TDI a nehodlám ten motor pokoušet :D i když šlape.
Vybral jsem si corsu B 1.2 33kw kvůli spotřebě. Je to špatný, dobrý? Nečekám zázrak, jen levnej vozejk. Případně doporučte jiný levný auto jen do města. Děkuji

09.07.2013, 20:43 |
Komba Jo tak na tom autě se nic celkově nesere.Nesmí tam hlavně chrastit řetěz na rozvodech,to jinak ani neber.Ruční brzda taky nic moc vyřešená,to je dost často zatuhlý,když to neni nově udělaný.Brzdy v pohodě,motor i nějak jede...po městě by to bohatě stačilo.

09.07.2013, 21:32 |
jok3r | Upraveno: 2013-07-09 21:34:41
Komba: pokud myslime stejnej motor tak to ma rozvodovej remen ;)
bobmasitr: ma to mlada a pohoda, nic se na tom zatim neposralo jen klasika vymena vejfuku a podobnej spotrebak, jen 3d vopruz jaky to ma mega dvere
má to značení 1.2 ECO 33kw. Mám možnost to koupit po prvních majitelých(důchodci) sociál výbava. Píšou absolutně bez koroze prej. nová stk,tažný a nový letní kola. Na takový to městský crcání, případně mladá na nákup.

09.07.2013, 21:48 |
jok3r | Upraveno: 2013-07-09 21:49:27
my sme to tenkrat vzali taky od duchodcu, nikdo na tom nic nedelal ale taky mela najeto 47 a za 22 tacu kdyz na tom neni do ted ani puchejrek,,, to tazny rovnou zahod, ma to problem ve dvou do vetsiho kopce, vlek je sci-fi
říkáš ani skřín to neuveze jo? :D
tohel má mít najeto origo 140tis. taky to je 16let starý nebo jak

10.07.2013, 17:54 |
Komba | Upraveno: 2013-07-10 17:56:47
Jok3r: jestli myslíš 8 ventil,tak to řemen má,ale když píše ECO,tak to už zřejmě bude X12XE a to bude mít řetěz :) a pomalu lepší litrovka jak tohle.Srandovní je,když se chceš svižně svízt,tak je to jak když šiješ na stroji:D
edit: a taky bych za tim tahnul maximálně kačara :D
ty 8mi ventily se neserou a jezdí i bez oleje. mám už druhou a paráda (co se spotřeby a nákladů na servis týče). máme to na popojíždění po městě a moje do práce mimo město. zvládne i dálnici. spotřeba je kolem 5l. Co se servisu týče, tak teď jsem dělal zadní brzdy (pakny, válečky, pružinky) + z. ložiska a cenovka 1200,- což je docela srandovní :o)