Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > prosím radu - dveře zadní vchod atd. plech x plast jaké ?

o Navštíveno 1529x o
o 08.07.2013, 21:28 | Midi34
prosím o radu kde za rozumnou cenu (25tis. nedám ani omylem )

potřebuju zadní dveře (je to zadní vchod do baráku )
cca 100cm šíře , v nouzi i 90ky ,klasická výška je tuším 2050mm

foto ilustrační
,zvažuju i plné ,nebo s jiným oknem

plechové nebo plastové

budou za dřevěným přistřeškem takže přímé vlivy počasí tolik neschytaj

v podstatě budou plnit funkci vsutu do garáže ( pergola - stání pro auto )

trochu odolné proti vloupání

řešil to někdo , radši bych původ v ČR ,ale vezmu snad i polské -pokud bude reference

díky moc

foto k příspěvku  od Midi34

o 12.07.2013, 15:32 | Midi34
nikdo nemá dveře do garáže nebo zadní vchod ?
o 12.07.2013, 16:21 | Skury
Já si dělal nabídku na svůj barák a ceny víc než rozumný. Tak je zkus. Ale pak už záleží, jestli si pro ně chceš sjet do Prahy nebo Třebíče.
[ Link ]

o 12.07.2013, 17:42 | BATMAN
Na tvem miste bych popremyslel i o bezpecnosti.
Hlavni dvere muzes mit i z pancire,ale kdyz se ti tam nekdo pujde vloupat tak nad tema plastovyma se jen usmeje....
o 12.07.2013, 20:16 | Skury
BATMAN: Za prvý se podívej na konstrukci plastových dveří. Za další když se ti bude chtít do baráku vloupat, tak to udělá, i kdybys měl všechny dveře panceřový.
o 12.07.2013, 20:36 | BATMAN
Kdyz to beres takhle,tak si tam muze dat i koralky....
o 12.07.2013, 21:21 | Midi34
díky

jsem z východních Čech ,okres Rychnov nad Kněžnou ,
t(Pardubice ,Ustí nad Orlicí ,Náchod - okraj Polska)

měl jsem poptávku na e-poptávka ,dostal jsem 4 nabídky -všechno plastovky od 18 do 30 tis .

o 13.07.2013, 15:26 | MazliG
Batman:

je vidět, že si hovno čorkař .o) dveřma leze do baráku jen kokot - normální člověk s mozkem rozbije vedle sklo ve vokně ...
o 13.07.2013, 16:38 | Midnite
Mazlig: v tom případě dát pod okna baňky :D
o 13.07.2013, 17:07 | MazliG
Na zem pod okna dovnitr vanocni ozdoby jak v sam doma :) podminkou je ale chodnik pod parapetem namazat therem, aby zustaly boty venku...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4017 sekund.