Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ložiska - rozdíl??

o Navštíveno 1346x o
o 08.07.2013, 11:25 | Midnite
Opět mě zarazilo porovnávání cen na různých eshopech a sice konkrétně u ložisek..
[ Link ]
[ Link ]
Autokelly: 1 246 Kč

Myslíte si, že je to srovnatelná kvalita? Jinak mi to nejde do hlavy?

o 08.07.2013, 12:16 | Knightey- | Upraveno: 2013-07-08 12:17:26
Idealni by bylo je koupit obe dve a uvidis :)
Pak jedny vratis, nejspis do autokelly :P
A muzes poreferovat :)
Jak jsem psal, na tom CARDO maji slusne ceny :)
o 08.07.2013, 12:44 | Woko_O
To je to samy jako naprikla cc-autodily a jiny velky firmy jako Apm,kelly,elit a tak.. Rozdily tam nejsou,jen nekdo ma takovou politiku a nekdo takovou..
o 08.07.2013, 13:03 | Vasekkch
Nesmysl v kelly kupovat cokoliv za maloobchodní ceny. V kelly nakupuju jen pokud díl potřebuju ihned a třeba i o víkendu.
o 08.07.2013, 13:08 | TROY
jako vasek
donedávna jsem byl taky trubka co kupoval za koncovou cenu - pak jsem potkal frajery co dělaj pro APM,Kelly atd a cenou jsem uplně jinde a ted i origo koncern ale tam je sleva jen 10%.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.