Navštíveno 1813x

06.07.2013, 18:27 |
Woko_O | Upraveno: 2013-07-06 18:28:27
Ahoj,
podařilo se mi rozjet vysavač ETA který umí i mokrý čištění.. i když je z roku asi 97, tak ještě něco dokáže. Hledám nějakej dobrej přípravek na čištění autosedaček, čalounění a podobně. Samozřejmě pro strojové čištění,aby to nepěnilo. Rád bych si tim udělal svoje auto. Nejlépe něco s čím máte zkušenost. Díkec..
kup si přípravek přímo z ETY EXTERON je to koncentrát a funguje velmi dobře jak v autě tak v domácnosti. Používám ho do Neptuna a naprosto vyhovuje
To asi neseženu v hypermarketech typu tesco,globus apod co?
maj to i v elektru, kde prodavaji vyrobky ETy (myslim ze sem to videl Electrovord nebo Datart a pod
Tak to by bylo dobrý.. :) díkec..

06.07.2013, 19:24 |
Kmoda

06.07.2013, 20:02 |
gizmi Pujcuji v Plzni tepovac Karcher a pouzivam zasadne jejich chemii, protoze jina me nepresvedcila. Doporucuji ;)
Pouzivam prumyslovou chemii STAR
[ Link ]

06.07.2013, 22:22 |
DaveF PUREX T

07.07.2013, 12:43 |
AR Sorry že se vtírám ale dokázal by někdo z vás doporučit i nějaký ten stroj na tohle čištění? Jen příležitostná práce, doma sedačka, koberce a pak koberce v káře. Aby to nestálo balik ale zase aby to fungovalo.
AR: Máme doma taky Neptuna a v pohodě. Mrkl bych se po nějakým bazarovém za rozumnou cenu a víc neřešil. Je to jednoduchejej stroj, seženeš spoustu náhradních dílů za rozumné ceny (teď jsem měnil čerpadlo, stálo myslím 4kila).
jinak my kupujeme v Tetě nějakou růžovou flašku přímo na strojní čištění ( asi inspirace Vanishem, ale za zlomek ceny), jsme celém spokojeni, ale ze srandy vyzkouším i zdejší návrhy, pro porovnání ;-)
taky mám nějakýho toho Neptuna ETA 3404 a na to kolik mu je a jak dlouho ho máme,si to docela dává.. Zkusim ten ETA exteron.. uvidíme..

07.07.2013, 13:36 |
Kmoda to AR: já taky nějaký stroj vybírám a koukám pořád na tohle
[ Link ] Docela pěkný recenze a na sporilek.cz dostupné díly za slušné ceny...