Navštíveno 1537x

Je tu nkedo z tohoto oboru? Mam nejake prastare nevyhodne pojisteni od CP a chtelo by to neco noveho :-) Asi neco jineho nez je CP, nejak jim neverim :-) Jak mate reseno vy?
Otázkou je, co hledáš. Jestli jen úraz bez spoření nebo nějakou životní pojistku se spořením na případný důchod. V každém případě je dobré si to uzavřít odděleně, životní pojistka se spořením jako jedna část a úrazovou pojistku zvlášť. Životko se spořením doporučím nějakou renomovanou pojišťovnu (Generali, ING, Allianz apod.), úraz má za zajímavé peníze ČS pojišťovna nebo ČPP. U ČPP ti to bude generovat i nějaký drobný peníz. Jde o to, že tvoje potřeby se budou časem měnit a když změníš pojistku se spořením, budeš na tom tratný. Navíc riziková část tě připravuje o peníze. Když zrušíš úrazovou pojistku, tak je to jedno, tam stejně dostaneš peníze jen v případě úrazu.
Takže je jedno kde, ale rozhodně odděleně.
Nebo se obrať na nějakého makléře (AWG, Partners apod.), ty už ti něco zkusí vymyslet.

06.07.2013, 12:26 |
PekG Mas mejl
Obraťse na poradce AWD ti maj tak super pověst, že budou muset se přejmenovat :)))

06.07.2013, 13:45 |
X-sat (M)
AXA je taky OK.
Pokud chces, muzu poradit ohledne produktu Kooperativy, CS a CPP.
PS: Jak uz psal SG, oddeleni rizik od pripadneho sporeni je samozrejmost (az na vyjimky nesporit v ZP).
SG, to byla doufám vtip s těma v závorce :-)

07.07.2013, 14:26 |
Cenda Nejdriv bych zvazil, jestli vubec oboje potrebujes.

07.07.2013, 17:41 |
koren
Pokud jde o úrazové pojištění, tak můžu doporučit ZDRAVÍ+ od Slavie, protože je tam dost různých balíčků a neplatíte zbytečně za něco, co třeba ani nechcete. Je tam samozřejmě i možnost pojištění pro případ smrti následkem úrazu. Extra životní (ještě k úrazovému) bych neuzavíral, viz co píše Cenda.

08.07.2013, 20:57 |
ps Hlavně ne Kooperativa, jak přijde na vyplácení, šmějdi hledají všechny cesty, aby nedali nic.
Kooperativa nikdy více a všem radím se vyhýbat, to to tam navíc řešil "kamarád" pojišťovák...
dovolím si jeden postřeh - když mi bylo 15 nebo 18 let-ozvala se pojištovačka že mi končí pojistka juniorská (dětská )
a že můžu bud ukončit smouvu nebo udělat následnou
do té doby platily rodiče cca 150 kč měsíčně
nová pojistka vycházele na necelých 500kč , což se nám zdálo dost
tak jsme další pojistku neuzavřely
za ty roky (na podzim mi bude 30 )
mě strašilo snad 10 - 15 pojištováků jak špatně dopadnu když nebudu pojištěn
a zatímn sem celej
-------------------------------------
naopak vím o několika lidech kterým se něco stalo (drobnosti -zlomeniny , článek prstu pryč atd.)
plnění byla většinou částka od necelého litru do 3tisíc)
když připočtu nutnost obíhat pak doktory s lejtrama pro pojištovnu , spočítám čas a benzín ,
tak je jasné jak to vychází ...............
------------------------------------------
nikoho nenutím ,ale příjde mi jakoby ten kdo je pojištěn si uraz snad přivolal podvědomím (takové to -platím to tak at z toho něco mám
--------------------------------------------
jen názor jak jsem psal nevnucuju nikomu
ps. držte mi palce at se mi nic nestane
Také my skončila urazová pojistka.. Bohužel sem neprodloužil a přišel o dobré vyplácení.. Dělám kickbox a hodilo by se mít pojistku.. Otres,zlomeniny,šití, za vše nějaké drobné by byli.. Nejhorší na tom všem je,že mě kamarád zapálil ruce,marodil sem stím 6 měsícu,operace,infekce atd.. A už bez pojistky.. :-(

08.07.2013, 23:04 |
Lukaash | Upraveno: 2013-07-08 23:21:20
ps: osobne mam drtivou vetsinu opacnych zkusenosti (ne mene nez 100), mozna by nebylo od veci se rozepsat s vice detaily, treba to situaci vice osvetli.
edit: jako jedni z mala maji zverejnene likvidacni tabulky s podminkami plneni, kde je presne videt za jakych podminek bude plneno. Neznam Tvuj pripad, ale vetsinou byva problem v nekterem z ucastniku, nez samotnem procesu.
[ Link ] [ Link ] [ Link ]