Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Minsk

o Navštíveno 1848x o
o 04.07.2013, 09:24 | hanx
Chtěl bych se podívat do Minsku. Byl tam někdo a dovedl by mi poradit, jak se tam (a zpět) dostat co nejlevněji a bez větších problémů?

letadlem se asi nedá sehnat zpáteční letenka za 2 tisíce jako jinde po EU, co? Koukám, že ceny jsou mezi 6 - 7 tisíci

Busem jsem slyšel, že to je opruz a zpáteční jízdenka stojí něco málo přes 3 tisíce.

Autem bych si netroufl - prý samé kontroly a tak. Je to pravda?

Vlaky tam prý jezdí, ale nikde jsem nenašel cenu.

Díky za postřehy

o 04.07.2013, 09:33 | Zdeny60
Minsk chce jet v zimě, pak to má ty správný grády a ideálně autem přes Polsko:-)))
A vychutnat si 15 hodin čekání na PL-BY hranici, pak v noci ve vánici, kdy není vidět na 20m narazir málem do jen tak lelkujícího losa, přijet na hotel na náměstí a sotva vlézt do haly, už se na něho lepí kurvy a po příchodu na pokoj , ještě nejsi ani svlečený z kabátu, už zvoní telefon a s nadáváním, kdo to tak brzo otravuje, ho v ezmeš a slyšíš: Zdravstvujtě, nádo vám děvušky? odpovíš, Spasibo, jiščo ně nádo. A za chváli zas to samý apak ti zavolá sám recepční a zeptá se - Počemu vy nechotěli našich děvušek?

jo jo, Minsk, ale ještělepší je udělat si pak výlet směrem na váchod do oblasti Šklov, Gomelu a vidět rezidenci Lukašenka, nechat si od skrytých policajtů sebrat foťík za její vyfocení (naštětsá jsme ho dstali zpátky, ale museli jsme před nima zformátovak kartu...) A jako vyvrcholení bylo, když asi po 2 hlodinách jízdý pustými lesy se zničeho nic vynořila polcejní hlídka a změčila nás - spravilo to 10 USD do kapsy, krabička cigaret a 10 minut přátelské diskuze:-)))

Na hranici zpět doporučuji jet přes den, kdyby chětl někdo jet autem, protože v oci je to pruda a celníci ti předvádějí, kdo tam má tu správnou moc. Jenže v noci nesmíš mít zapnutý motor (noční klid), takže v autě mrneš, kdežto přes den ho mít spuštěný můžeš.

Jo jo, letí to, rok 2006. Od tý doby jsem tam naštěstá nebyl, ale od podzimu se tam asi nastěhuji na půl roku:-(((
o 04.07.2013, 09:47 | hanx
Díky za reakci. Já bych tam chtěl co nejdřív a už vím kam se podívám (mám tam osobního průvodce), jen potřebuju vyřešit tu dopravu tam a zpět a právě info jak řešit ty problémy na hranicích a tak.

Každopádně auto je asi ta nejmíň vhodná varianta když pojedu sám. Zvlášť si nejsem jist jak by těch 2500 Km tam a zpět moje starší auto zvládlo..
o 04.07.2013, 20:04 | Sau
Já bych jel vlakem. Přímo z Prahy ti jede vlak za 2 136 Kč jedním směrem.

o 04.07.2013, 20:59 | tappaja
6 461 CZK za zpatecni letenku z Prahy s CSA mi neprijde tak silenej ranec, litaj 3x tydne, snad by sla vychytat nejaka akce.
Nez se tam kodrcat vlakem za 4300, priplatil bych si a za necely dve hodky ses tam.
o 04.07.2013, 21:00 | tappaja
U Pelikana 6 216 Kč
o 05.07.2013, 11:43 | hanx
Nevíte jak je to s vízem a kontrolami? Co jsem četl tak pro vstup musím mít vízum, které se prý získá jen na ambasádě a potřebuji k tomu prý zvací dopis od obyvatele Běloruska, další doklady a €60..

Taky mě napadlo - tam už asi potřebuji pas, co? :))
o 05.07.2013, 20:46 | Zdeny60
No jaksi vízum budeš mít nalepené v tom pasu:-)
Zvací dopis ano, ten také.
o 06.07.2013, 11:59 | hanx
Opravdu musím jít na ambasádu Zdeny? A nevíš jestli se od té doby co jsi tam byl třeba něco nezměnilo? :-)
o 06.07.2013, 14:26 | Sau
Pas potřebuješ určitě :) Na konzulát zajít asi taky. Vízum stojí 60 Eur, zvací dopis by byt třeba neměl. Info : [ Link ]
o 06.07.2013, 19:53 | Zdeny60
Existují i agentury, které to zprostředkují. Já takhle nyní vyřozuji vízum do SAE. Jen fakt nevím, jestli zrovna BY je země, která tě nebude honit na ambasádu.Zavolej tam a řeknou ti, co a jak.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.