Navštíveno 1526x

viz nadpis, da se jeste dneska zrusit auto, tim ze se zmenilo jeho vyuzivani a prestavel jsem ho na sklad dreva?
potrebuju se zbavit pojizdneho auta, ktere ma nejaky mouchy, ale je to neprodejne celkove, ekologicka likvidace by znamela ze bych za to zase musel neco platit, to se mi prave uz nechce, tak mi napadlo prestavet do na drevnik, vyfotit to bez introse plny dreva, zmenit vyuziti a takto to odhlasit a obratem to rozebrat na zelezo a to odvozit do sberu, pac nic jinyho uz s tim asi nevymyslim, aby z toho byla alespon nejaka kacka... nebo da se to vyresit nejak jinak? rozprodej na dily tez nema smysl, nebo je nejaka jina moznost?
Jde to pořád, asi 2 měsíce zpátky jsem tak rušil auto.
mne ted prave nekdo tvrdil ze uz to nejde, ze se zase zmenil nejaky zakon, ale zadny potvrzeny info sem nenasel... tak diky za info, muzes mi kdyz tak napsat nejakou podrobnost k tomu, treba do mailu, jak to probiha, co si pripravit a tak?
Co si pamatuju já, tak stačilo pouze čestné prohlášení. Ale dávej bacha na to, že někdy vyšlou kontrolu, zda to opravdu tak je, jak si v prohlášení uvedl.
aha takze jako ze bych to nemel rozebrat hned po odhlaseni jo... no ja jsem stredni cechy, tak nevim jak aktivni budou tady na urade... ale tak zase, vezmu li to kolem a kolem, vzhledem k tomu, ze to nehodlam rozebirat na dily, ale totalne to zmizet ze sveta, tak kdyz by nekdo prisel na kontrolu a auto by nebylo na pozemku, muzu zase cestne prohlasit, ze mi drevnik zacal od podlahy moc reznout, takze jsem ho proste rozebral a odvozil do sberu, to by snad nemelo delat potize ne. P.E.T.R > diky, vypada to jednoduse a bezproblemove
Jakmile vozidlo změní účel na dřevník, můžeš to okamžitě zlikvidovat, protože na dřevník už žádnou ekologickou likvidaci nepotřebuješ.
si rikam, takze i kdyz pak prijde nejaka kontrola a drevnik nenajdou, tak to prece mne nemuze vadit
nevím, jaké tam jsou ty kličky kolem toho, ale vím, že občas byla nějaká kontrola...Tam totiž jde nějak o to, že auto jako takové je pořád auto, jen už nebude sloužit k provozu na pozemních komunikacích, ale jako kurník nebo sklad dřeva. Říkám, nejsem si jistý, jak to přesně je, jen upozorňuju na tu možnost ;)

03.07.2013, 20:54 |
soda v Pardubicich nabizeji sluzby mesta Pardubic eko likvidaci vozidel s bonusem 600kc za vuz
[ Link ] jeden cas davaly u Jaryho myslim 1500-2000kc za vuz, ale nevim presne. muselo by se tam zavolat
[ Link ] zkus popatrat ve svem okoli
jj, minimalne zadara to vzdycky nekdo zlikviduje, takze jestli se s tim nechces srat, tak to jde i jednoduse.
I kdyby nějaká kontrola vážně přišla, jako že tomu nevěřim, tak akorát by tam nemělo to auto být pojízdné nebo prostě vcelku. Nesmí tě s nim samozřejmě chytit, že se budeš projíždět po okolí. :D:D
Buď musí sloužit k tomu účelu, co jsi napsal do prohlášení nebo už musí být zlikvidované.
Druhá věc je, jestli mají nějaké právo vstoupit na tvuj pozemek, ale tak daleko bych nezacházel.
Prostě to odhlaš, zlikviduj a víc to neřeš.
super, to jsem potreboval vedet, na likvidaci se podivam, ale ziju v tom ze se za to plati a nejake tisice, to me nelaka, pokud bych nasel likvidaci zdarma tak super, mel bych to bez prace... pokud ne tak zruseni ucelu, rozrezani a zelezo s hlinikem do sberu, zbytek vyhodit a treba z toho i nejaka koruna jeste kapne. diky vsem za info
nesmysl... s ekovypalnym v hodnote 10 tis, pac ackoli sice mam kat, tak nemam v TP zadny euro napsany, je to neprodejny i od korunky... to to radeji rozrezu ;-)
Poloprevod,odhlasis, budes mit kupni smlouvu a pohoda
vyhodim, budu mit jistotu ze to je vyhozeny a budu mit klid taky ;-) btw, nechces basak? nebo zelenyho beckera? ;-)
za eko likvidaci se neplatí
Sms: taky mam nejaky Ecka jeste kdybys chtel :-D