Navštíveno 1467x

03.07.2013, 12:00 |
Losky Ahoj, chceme jet za 14 dní se skútrem někam do kempu a hledáme něco hezkého, zbytečně ne rušného. Jezdíme už několik let na Rozkoš u Náchoda a tam nám to přijde docela dobrý. Jsou tam kiosky, živá hudba a živo tam je tak akorát. Tak hledámě něco obdobného. Chceme se jet podívat do toho muzea letadel a kdyžtak si nechám poradit, co je tam ještě zajímavého ke shlédnutí. Pak se přesuneme na pár dní k Berounce
u Berounky bych mohl doporučit tento kemp,
[ Link ] jezdím tam několikrát do roka, je tam klid, cca 3km odtud je Hrad Křivoklát a muzeum motocyklů Jawa a ČZ

03.07.2013, 12:20 |
TUNER Na letadla myslíš do Zruče ? Já to mam pod nosem,každou chvilku jezdim kolem a ještě jsem tam nebyl,zatim mi stačí pohled z cesty ))))
Jinak v Plzni toho k vidění najdeš dost zajímavého a určitě si nějakej den na prohlídku podzemí,pivovaru,věže,zoo atd. najdi ;-) Kempovat můžeš přímo v Plzni u Boleváku. Fajn koupání a do města kousíček.
[ Link ]

03.07.2013, 12:45 |
Losky koupání ani neřeším, jen nějaké zajímavosti:)

03.07.2013, 15:12 |
Losky Pivovar mě docela zajímá, nikdy jsem tam nebyl. Jinak jsem kdysi slyšel, že tam je někde zatopený lom s čistou vodou, ale špatným přístupem. Nevíte něco o tom?

04.07.2013, 11:29 |
gizmi Novy rybnik u Nepomuka - asi nejlepsi kemp pobliz Plzne ;) Jezdival jsem tam za mlada s gymplem a ted tam obcas poradame srazy Citroen-clubu. Velmi pekne zazemi, chatky obyc, ceny normalni - jukni na net, urcite maji webovky..
jojo mají
[ Link ] kousek zámek Žinkovy a Zelená Hora - akorát obojí myslim zavřeno...

07.07.2013, 20:47 |
Losky Klidně doporučte i něco více k jihu či sever. Asi pojedeme nějaký okruh... Díky