Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Blu Ray a jiný formáty

o Navštíveno 1932x o
o 02.07.2013, 11:10 | AllInOne | Upraveno: 2013-07-02 11:11:11
Na disku mám pár filmů v mkv - mají víc jak 4GB.

Když film nahraji na flashku (NTFS), tak mi TV formát mkv neumí přehrát.
Když film nahrají na flashku (FAT32), tak mi to zase nepřehraje PS3...

Jak toto řešit? Jedině to asi dostat na médium, je to tak?

o 02.07.2013, 11:21 | muSlim
PS3 mkv kontejner neprehraje. Prehoď to do mp4, alebo sa pozri či telka nepozná po nejakom SW upgrade exFAT formát (FAT čo podporuje 4+ GB fajly). Ak ani jedno, tak je najpríjemnejšie mať komp, ktorý bude server a PS3 naňho vlezie cez DLNA (soft sa volá ps3mediaserver)
o 02.07.2013, 11:26 | AllInOne
kurva to je složitý jak sládačka :o)
Chtěl jsme zkusit nějakej 3D film třeba,ale na to zase potřebuju asi Blu Ray 3D přehrávač, ne? (TV to umí)...jen na zkoušku, jaký to je.

Pokud budu mít to PC a na něj disk, narvu tam všecko možný za formáty, tak mi to pak stejně nepřehraje vše, ne? Zase to budu muset předělávat?
o 02.07.2013, 11:33 | muSlim
Nepotrebuješ, keď to nakrmíš niečím čo rozpozná TV alebo PS3, tak ti to prehraje v pohode.
o 02.07.2013, 11:46 | AllInOne
a nějaké takové mini pc, co by si třeba doporučil?

Jinak dík za radu
o 02.07.2013, 13:45 | muSlim
No to je otázne. Koľko do toho chceš dať, akú odozvu od toho čakáš, či to bude čisto krmítko... lebo ono v tom prípade je už jedno keď to HTPC bude prehrávať samo bez PS3 aj telky, tiež som nakoniec skončil tak :-)
o 02.07.2013, 14:51 | macomb
Jako muSlim: Zkusit naformátovat flashku na exFat, takhle jsem to taky musel řešit na starším BD od Paňáka
o 21.12.2013, 21:07 | Crimson
Taky se zeptám, JAK DOSTAT MKV DO VIERY ???

čumím na filmy tak, že kliknu v notasu na film
a on se mi vzduchem rozeběhne v TV

to ale neplatí v případě MKV, to musím s Flashkou přímo do TV, jelikož ale ti kokoti asi nepočítali, že by TV mohla viset na zdi, nedá se k tomu USB dostat, aspon ne mojí rukou, možná tak děcko by to zvládlo

nehraje to ani opačně když si z TV přes DLNA BluRaye wifinou šahnu do Notasu

je ještě nějaké řešení ? (převod na AVI :-)

o 21.12.2013, 21:09 | AllInOne
Kde máš USB? Já ho mám naboku, visí mi taky na zdi, pod tím stolek..takže na stolku přenosnej disk a drát do boku tv.
o 21.12.2013, 21:44 | Crimson | Upraveno: 2013-12-21 21:48:24
jo mohl bych tam dát usb prodlužku a vytahnout to ven,
ale nebylo by to hezký, když už mi to čistě visí na zdi jak obraz

jde mi o to pohodlí, sedím u notasu v kuchyni celej večer a můžu si tam posílat cokoli, jenže to dobré a kvalitní je právě v mkv

ilustrační foto

foto k příspěvku  od Crimson

o 21.12.2013, 21:52 | AllInOne
Pěkná manželka:-)))
Hm,to je pravda,to je nakokot takto.
o 22.12.2013, 18:42 | Crimson
o tu mi ted ani nejde, tam nefunguje ani USB :-)

ale stejně mi to nejde do hlavy, proč to hraje z flashky
a nehraje to když si šahnu na sdílený disk
jaký je v tom rozdíl ..
o 23.12.2013, 21:07 | manolo
sdileny disk ma treba jinou mbr. zkus porodit nejak nas ne o qnap. tam mas multimedialni stanici a pojede ti to i na ps3/4, xboxu, mobilech ci pc. je to sitovy disk aka maly server.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3363 sekund.