Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Blackberry - navigace

o Navštíveno 1499x o
o 01.07.2013, 12:46 | LukasMatej
Ahoj.... dostal se mi do ruky Z10 :-) Telefon paradni, jen postradam navigaci offline :-) Zksuenosti? Jak je to u tohoto telefonu s nahravanim cernych aplikaci

o 01.07.2013, 14:15 | Augi | Upraveno: 2013-07-01 14:15:43
LukasMatej: Sice nevím, na co navi offline, ale já tedy většinou používám GoogleMaps, což je ale taky online... A nevím, co myslíš černými aplikacemi, já používám jen BB World.
o 01.07.2013, 14:21 | AR
augi: žeby proto aby nemusel mit datovy tarif v zahraničí?

černé = pirátské?
o 01.07.2013, 14:28 | codexx
Pro BB10 se daji s mirnou upravou pouzivat aplikace pro Android. Je jenom potreba alikaci "preulozit" do spravneho formatu. Aplikace mimo Appworld, tzv. sideloads, se daji nahravat vicemene bez omezeni.

Offline navi navim, nejak jsem to nezkoumal. S BB10 je obecne problem s mapama - google neexistuje (pouze preportovane Google mapy s omezenou funkcnosti), BB maps nemaji pokryti pro CZ.

podivej se na www.crackberry.com.
vlakno s aplikacemi: [ Link ]

Jinak telefon celkem ok, ale za cenu, za kterou se prodava, je to nesmysl :(

BB10 je uplne jiny system nez predesle BB, neni tam vzajemna kompatibilita aplikaci.

Nejake vyzobane aplikace z BB Appworld jsou zde: [ Link ]

Snaha Blackberry o motivaci developeru - [ Link ]
Tohle je celkem mazec, kapelu slozenou z topmanagementu jsem jeste nevidel :)

o 01.07.2013, 14:28 | LukasMatej
ONline navigace je pro me nesmysl :-) V mistech kde se pohybuju jsou radi obcas i za GPRS a jelikoz telefoiny stridam jak ponozky a nen ivyloucene ze u BB zustanu dlouho proc utracet za aplikace. Proto se ptam na piratske...
o 01.07.2013, 14:32 | codexx
Jinak jedina funkcni navigace je Waze - [ Link ] . Bohuzel neni offline, ale datovy traffic je zanedbatelny. Koupit si nejaky balicek dat do zahranici (staci par MB) si myslim, ze je akceptovatelne za solidni navigaci.
o 01.07.2013, 15:18 | muSlim
"a jelikoz telefoiny stridam jak ponozky a nen ivyloucene ze u BB zustanu dlouho proc utracet za aplikace. Proto se ptam na piratske..." - no to ma poser :-D
o 01.07.2013, 15:38 | LukasMatej
co se ti nepaci muslime :-) Telefony mam za korunku tak nemam problem stridat :-) Proc bych utracel za apliakce kdyz nevim, zda budu verny BB :-) Do androidu nemam problem si koupit navigaci coz jsem udelala jsem spokojenej ale vim ze u androida zustanu
o 02.07.2013, 06:48 | Šestikule
zkus Wisepilot, mám ho v BB tři roky a nepotkal jsem zatím schopnější navi pro tuto platformu
o 02.07.2013, 09:44 | Augi
Šestikule: A to máš placenou verzi nebo nějakou cracknutou?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.