Navštíveno 1976x

Je to nalepené v pořádku? Nějak se mi to nezdá, proto se nejdříve ptám. Nezdá se mi ta hrana, která vznikla na horní straně skla, prostě tam teď nad sklo ční bezmála 1 cm střechy. Nebude to za chvíli omlácené od kamínků, když tam není ani žádná krycí guma?

tezko rict, takhle obecne...
bych asi zkouknul, jak to maji ostatni.

30.06.2013, 12:32 |
camron | Upraveno: 2013-06-30 12:33:43
Pak se mi také moc nezdá, jak je tam nalepen ten dešťák - něco se tam z jedné strany odlepuje a přijde mi, že to bude mít vliv na správnou funkci...?

podle me jde svetlovod jen z toho fleku* uprostred, takze na funkci by to vliv mit nemuselo. Ale je fakt, ze uz jsem ho videl nalepenej i esteticteji :-)
Nemela by tam byt mezi spojem skla a strechy guma? Ted si vybavuju,koncern auta to mají bez gumy,ja bych řekl ze ok,jen je trochu vic zamackle dolu..nedali malo lepidla?
všechny koncernový auta tam mají ten přechod. většina to má omlácený od šutrů, včetně mě :(

30.06.2013, 16:31 |
Lubak jj nejen koncern,mk3 mondeo to ma take vic jak pul cm od hrany,ktera je logicky nechranena,tudiz casem pekne vykurvena

30.06.2013, 20:00 |
camron | Upraveno: 2013-06-30 20:01:24
Jde mi o ten "zelený" rozměr, ne ten "červený"

když chytíš kamínek tak podle tvojí logiky se von vůbec neodrazí.... on se prostě kutálí po kapotě , pak přeskočí přes torpédo na čelní sklo kde se pod úhlem 45ti stupňů kutálí fofrem nahoru a nahoře auta nemaj hranu aby ty kameny mohly volně letět dál do atmofséry......
fakt z tohohle státu se stává absurdistán, každej se sere do věcí o kterejch ví hovno, jakejkoliv čech si nechá někde něco udělat nebo si něco koupí tak prostuduje tak důkladně práci či manuál aby zjistil zdali opravdu všechno dělá přesně to co má protože jinak by to vyreklamoval a požadoval vrácení penež jako správnej hospodář....
jinak jasně bejt tam guma bys omezil tu pravděpodobnost 1:487 že tě kamínek trefí zrovna do zelenýho rozměru místo toho aby se ti rozcáknul o čelní sklo....
takže místo rekalamace sklářum který to dělaly se vydej rovnou do automobilky kde to vyrobily a reklamuj jim zpětně tu hranu jakože skrytá vada .....ať to lepěj vejš, pak tam bude už pouze zatejkat tou vysokou vrstvou lepidla....
hned na to bych si stáhnul film Idiocracy - Absurdistán , myslim že se v tom dost lidí vzhlídne v současnym vývoji lidstva.....
Hele ty všeználku, ptám se proto, že to sklo je tam nově dané a u "originálu" taková mezera rozhodně nebyla.
P.S.: A ano, dneska už po předchozích zkušenostech nevěřím automechanikům ani dobrý den a ano, raději si vše 10x zkontroluju a prověřím....

30.06.2013, 22:27 |
1kw Někdy bývá mezi sklem a kastlí auta klidně 0.5-1 cm mezera pro lepidlo takže je to samozřejmě možné. V posledním příspěvku sis sám odpověděl...