Navštíveno 1809x

zdarec potrebuji toto
[ Link ] a ucet nemam.objednaval bych az 6.cervence pocitam ze je platba predem jinak je celkova cena 17 nebo 27 liber?byl by nekdo ochotny mi to tam koupit a pak uz jen poslat na moji adresu??diky
Registruj se na Ebay.cz a můžeš se podtím přihlásit i na .com a nemusíš čekat na nějaké potvrzení ;)
Celková cena je 17 liber a poštovné zdarma. Registrace na ebay je taktéž zdarma :-)
Jandis: Thullo s nima neměl dobrou zkušenost.

27.06.2013, 21:03 |
AR Bladzej: jako ze thullo neměl dobrou zkušenost s ebay?
taky sem na ten ceskej neslysel chvalu,proto radsi jestli by nekdo mel ucet ja mu poslu prachy on to nacvaka a me to prijde domu.

27.06.2013, 23:12 |
AR Bladzej: jenže pan thullo to objednal přes: CZ-Ebay.cz což je drobátko něco jiného.
spek3d: Od tohoto prodejce jsem uz bral jeden touch screen a bylo to vse v pohode :)
hlavne to je za dobrou cenu oproti CR.v cechach je k sehnani pouze sklicko a oboustrana paska,tady v odkaze komplet predni cast telefonu.takze proto shanim nekoho kdo ten ebay ma jestli by mi to preposlal.
Ebay.cz je jen počeštěná stránka ebay.com. Kdo umí anglicky, tak ebay.com nebo ebay.co.uk, kdo německy, tak ebay.de, kdo francouzsky, tak ebay.fr atd. atd. Registrace je zdarma, trvá minutu a platí ve všech odnožích ebay. Proč jsou lidi tak líní a neudělají těch deset kliků sami? Přijde mi to rychlejší než se dohadovat s nějakým prostředníkem.
registrace mi nejde po zadani nicku napise ze je ok a nikdo ho nema.kdyz to pak dole potvrdim tak napise spatny nick ze uz je obsazen:(

28.06.2013, 19:04 |
CRK tak buď už ses zaregistroval, tak proto nebo zkus jinej nick...
zkousel sem asi 6 ruznejch nicku a vzdy to same..jestli tomu vadi emailovka netusim ale je to pjoblem..

28.06.2013, 20:20 |
CRK tak možná to blblo a už máš zaregistrovanej e-mail a už nejde, zkus jinej nick, jinej mail a věř tomu, že to půjde, už se to několika miliónům lidí povedlo :D
jj na jinej mail je to funkcni,jinak to funguje jako na aukru ne?kliknu zaplatim a pak uz jen cekam za zbozi? :)

28.06.2013, 21:34 |
CRK ještě musíš mít paypal
paypal sem se regnul a spojil ucty s ebay.na co dal kliknout abych to koupil? musim na paypal nahravat penize???nebo to jde poslat normalne z myho uctu u ge?

28.06.2013, 22:21 |
CRK zkus to :) záleží, jak to máš udělaný, mně se to rovnou strhává z účtu
Paypal ti bude strhávat peníze z karty, kterou bys tam měl mít uloženou.
musim jeste povolit paypall v bance mam to blokovany aspon mi to pise po zadani cisel z karty
Banky jsou na tohle hrozný krávy, defaultně internetové platby obvykle zakazují, přitom když jsem se výslovně ptal, kolik mají ročně reklamací, tak si nemohli vzpomenout ani na jednu.

30.06.2013, 14:24 |
CRK musíš to povolit kartě a mělo by to jít udělat v ib
tak v bance sice povoleny to mam ale stale to nefunguje paypall pise blokace ze strany banky,nasel sem nakonec jeden internetovej obchot tady u nas kterej to vede i s krytem a postou za 750,-.takze prozatim dekuju za rady a paypall budu zas resit nekdy priste:)

03.07.2013, 12:52 |
CRK obchod, woe :) a ještě si se registroval u špatný společnosti, paypaLL neznam :D