Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lepení ofuků na felinu

o Navštíveno 1403x o
o 27.06.2013, 13:32 | Sklipky
Máte s tím někdo zkušenosti ? Má se to nalepit jen pomocí dvou kousků oboustrané izolepy a k tomu jsou ještě nějaké dva plíšky co se tam mají vmačknout. Drží to takhle ? Mě se to zdá bejt nějaký forový :D Je to z PL no xD [ Link ]

o 27.06.2013, 13:53 | Jajinek
ta pisnička je brutál :-DDDD
jinak k věci-já to tam dal jen na tu lep.pasku a drželo to cca 5let bez problému,pak mě to bejvalka zlomila,nevím jak to dokazala,ale zlomila.
o 27.06.2013, 13:58 | Skury
Ano, to úplně stačí. Ale osobně bych to nejdřív dal bez samolepek, protože je možný, že to budeš muset zbrousit, abys zavřel elektrický okna (pokud máš).
o 27.06.2013, 14:12 | Sklipky
JJ ta písnička mě taky dostala - nj Polsko :D

No zkusím je tam teda napřed bez, mam elektrický okýnka, tak snad nebude problém. A ten plíšek si moc neumim představit jak funguje když má ten zobáček jen z jedný strany xD no uvidím
o 27.06.2013, 14:17 | Skury
Na ten plíšek bych se vykašlal... Podle mě je tam kvůli krádeži, ale radši ať ti ukradnou kus plastu za pár korun než poničí dveře.
o 27.06.2013, 17:54 | Sklipky
Tak hladce jako na videu to nešlo ani náhodou xD Ty přední sem musel trochu zastřihnout a jsem rád, že to neprasklo, je to takovej shit-plast. Nakonec sem to docela dost ohnul a narval to tam, bylo to na pomezí prasknutí asi .... Zadní tam sedly suprově. Ty kovový spony jsou celkem důležitý, celkem to tam přitáhly, zato ty izolepky to tam asi skoro vůbec nedrží :D Uvidíme jak dlouho to vydrží ...
o 28.06.2013, 00:38 | Skury
Já měl origo Škoda bez izolepy a plíšků a taky to fungovalo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3016 sekund.