Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký tablet s 3G?

o Navštíveno 1386x o
o 25.06.2013, 22:58 | StreetFighter
několikrát probírané téma, ale čas letí, nabídka prodejců se mění, nové modely se objevují....

sháním nový tablet, jako náhradu za stávající prestigio.....

mám internet s USB modemem od T-Mobilu, rád bych SIM vložil do tabletu, abych mohl být na webu kdekoliv - ač mám Galaxy S3 s internetem, velikost displeje mi prostě nestačí

požadavky:
--3G - verze se SIM
--GPS
--8"-10" displej
--slušný CPU
--alespoň 1GB RAM

- nerad bych vyloženě low-end čínu

pokukuju po Galaxy TAB či TAB2, google nexus, asus transformer....

a to hlavní - nechci za to dát nesmysl, dostane ode mne zabrat, stejně tak jako telefon - bez folie, bez pouzdra a neustále v pohybu, kdyby mi upad, ať to finančně tolik nebolí...

nebráním se případně i použitému kousku, kdyby jste někdo měl, či o nějakém věděl.

Díky předem za postřehy, či zkušenosti...

o 25.06.2013, 23:29 | Drtič
Galaxy tab 7500 s 3g mam od jeho vyjiti a po aktualizaci na Android 4.0 si absolutne na nic nemozu stezovat. Furt je to lepsi nez 99% cinskych kramu, baterka bez problemu deset hodin pri surfovani..... Zatim nemam duvod kupovat nic novejsiho, protoze nejake extra rozdily v rychlosti pri bezenm pouzivani jsem nepozoroval ani u fungl novych asusu.
o 25.06.2013, 23:31 | StreetFighter
Drtič: díky, po Galaxy tab se právě ohlížím....

a abych nezapoměl, nechci iJablko, preferuji Android....
o 25.06.2013, 23:40 | Drtič
Jinak...pouzivam ho prasacky, dostava zabrat, zasadne bez obalu, sup s nim tam, sup hen, polozit na neho sklinku s pitim v posteli :-D, dopracoval jsem to teda tak daleko, ze jsem si ho zapomnel na strese auta a rozjelxjsem se...to uz nedal ani slavnej Gorilla glass, mam ho komplet popraskanej, nastesti jede bez problemu. A malinko povrzava pri krutu ci pevnym uchopu a psani. Proste muj pracovni stroj, ktery,je ze vsech stran domlaceny, ale jede furt jak pila :-D
o 25.06.2013, 23:53 | StreetFighter
Drtič: mám rád pěkné věci, chovám se k nim slušně, ale telefon je pro mne prostě pracovní záležitost a tablet bude na tom stejně....

tohle je přesně můj případ.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3572 sekund.