Navštíveno 1135x

25.06.2013, 15:48 |
vomy7 Vím, že tady je pár lidí, co se věnují focení, měl bych na Vás prosbu. Leží mi doma tenhle objektiv:
[ Link ] sestra ho dostala k foťáku a já se v tom vůbec nevyznam. Kolik za něj je možný dostat? Díky
Nevím, tisícovku? Hlavně těžko najít kupce, v podstatě není důvod, proč by to kdokoliv kupoval, je to snad nejlevnější seťák vůbec.

25.06.2013, 21:46 |
vomy7 Super, díky, hodím to někde kolem tisícovky. Jinak tušil jsem, že to s prodejem asi nebude žádná sláva, ale za pokus nic nedam.
Buď každopádně připravený, že jediný možný zájemce je takový, který má nějakou levnější zrcadlovku bez objektivu. Protože jinak každý objektiv (včetně obyčejného Canoního 18-55 IS za cca 1500 Kč) je v podstatě lepší.

25.06.2013, 22:14 |
vomy7 No, tak to asi fakt moc šancí na úspěch při prodeji není, protože většina lidí, co si koupí zrcadlovku bez objektivu bude nejspíš vědět jakej objektiv si koupit a pravděpodobně nesáhnou po tom nejobyčejnějším. Alespoň teď vim, co čekat a nebudu za 3 měsíce překvapenej, že mi tu pořád leží. Ještě jednou díky za info a radu.