Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dětský zahradní domeček

o Navštíveno 1695x o
o 24.06.2013, 18:50 | Antonio
Chci malé koupit dětský domeček, projel jsem internet a nejvíc se mi líbí [ Link ] viděl jsem ho jako jediný domek naživo a celkem v pohode, líbí se mi zpracování, plasty, ... Ještě než vyhodím 7tis, nevíte, zda se nejet podívat i do polska? nevychází to tam líp? projel jsem allegro a je tam toho dost,ale nechci nechávat něco posílat. mám to k polským hranicim hodinu autem, tak bych chtel vybrat neco u hranic. Popř. nemáte někdo na prodej slušný domek? dík

o 24.06.2013, 18:59 | Jajinek
tyvole,sorry,ale zachvilu nás tady ty petflašky přetavený na ...něco..utopí
proč nekoupíš pár trámku,palubek,šroubů... a postavíš málé podle jejích představ(nebo svých) a máš to na x let.
Já to malé stavěl ve dvou letech,teď jí je 10 takže je už na nic,ALE dá se využít jako domek na nážadí nazahradě. :-)
Zrovna teď v sobotu sme to nesli na zahradu.
Nemám rád tady ty plastový sr...
o 24.06.2013, 19:24 | xSam
Všechno tohle je prostě aušus co nic nevydrží a navíc je to hnusný.
Přesně jak říká Jajinek, postav to ze dřeva, bude to vypadat líp, dcera bude z toho mít větší radost, a bude hrdá jak má šikovného tatínka.
A navíc ti zbyde na pivo...
o 24.06.2013, 20:28 | kozlustechnykus
A kdyz to udelas dreveny, jako kamos, tak se v tom i da chlastat aniz by to hned spadlo :)
o 24.06.2013, 20:47 | walish
7tis. za tohle?? Ani náhodou. My koupil v Tescu velice podobný před dnem dětí, byly 50% slevy, tak byl za 750,- :) Za 7tis. ji vlastnoručně postavíš dřevěnou vilu
o 24.06.2013, 21:22 | Jajinek
tady máš jednu starou foto co sem našel. je to myslim 3x2m a vyška 1,5x2m
pokud budeš chtít,můžu ti to vic nafotit jak to vypadá teď po tolika letech.

foto k příspěvku  od Jajinek

o 24.06.2013, 21:31 | Antonio
nechce se mi stavet vilu. mala ted zacla chodit, tak chci neco maleho a hlavne neco, co rozlozim, prenesu a zase slozim. V prvé řadě to bude jako hračka v pokojicku, proto drevo nechci.
o 24.06.2013, 22:03 | Jajinek
tak kup 4laťky,barevnou deku/hadru/něco takovýho,postav bunkr v pokojíčku a lampičku a máš to vyřešený,to sem taky dělal přes zimu ;-)
ale pokud máš tolik peněz na úúúúúúúúúúplnou chujovinu tak si kup ty přetavený petflašky a je to.
o 24.06.2013, 22:42 | Pepíno_Honda
tak koupit ten jakoby dětský stan.... třeba něco takového [ Link ]

7K za to plastový nahoře fakt nee... stejně zjistíš, že ti tam za chvilku nebude chodit...
o 24.06.2013, 23:06 | zipo
to kup za 7 raději tohle [ Link ]
o 25.06.2013, 08:41 | mrazik
Plastovy je sikovny pro nejmensi prcky, ale kupovat ho za 7 tisic je blbost. Da se koupit do tisicovky a tech par let vydrzi - hlavne schovavat na zimu. Ja bych koupil domek na naradi, co se da koupit v obchodakach, nektere jsou i s oknem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3729 sekund.