Navštíveno 1698x

Chci malé koupit dětský domeček, projel jsem internet a nejvíc se mi líbí
[ Link ] viděl jsem ho jako jediný domek naživo a celkem v pohode, líbí se mi zpracování, plasty, ... Ještě než vyhodím 7tis, nevíte, zda se nejet podívat i do polska? nevychází to tam líp? projel jsem allegro a je tam toho dost,ale nechci nechávat něco posílat. mám to k polským hranicim hodinu autem, tak bych chtel vybrat neco u hranic. Popř. nemáte někdo na prodej slušný domek? dík
tyvole,sorry,ale zachvilu nás tady ty petflašky přetavený na ...něco..utopí
proč nekoupíš pár trámku,palubek,šroubů... a postavíš málé podle jejích představ(nebo svých) a máš to na x let.
Já to malé stavěl ve dvou letech,teď jí je 10 takže je už na nic,ALE dá se využít jako domek na nážadí nazahradě. :-)
Zrovna teď v sobotu sme to nesli na zahradu.
Nemám rád tady ty plastový sr...

24.06.2013, 19:24 |
xSam Všechno tohle je prostě aušus co nic nevydrží a navíc je to hnusný.
Přesně jak říká Jajinek, postav to ze dřeva, bude to vypadat líp, dcera bude z toho mít větší radost, a bude hrdá jak má šikovného tatínka.
A navíc ti zbyde na pivo...
A kdyz to udelas dreveny, jako kamos, tak se v tom i da chlastat aniz by to hned spadlo :)
7tis. za tohle?? Ani náhodou. My koupil v Tescu velice podobný před dnem dětí, byly 50% slevy, tak byl za 750,- :) Za 7tis. ji vlastnoručně postavíš dřevěnou vilu
tady máš jednu starou foto co sem našel. je to myslim 3x2m a vyška 1,5x2m
pokud budeš chtít,můžu ti to vic nafotit jak to vypadá teď po tolika letech.

nechce se mi stavet vilu. mala ted zacla chodit, tak chci neco maleho a hlavne neco, co rozlozim, prenesu a zase slozim. V prvé řadě to bude jako hračka v pokojicku, proto drevo nechci.
tak kup 4laťky,barevnou deku/hadru/něco takovýho,postav bunkr v pokojíčku a lampičku a máš to vyřešený,to sem taky dělal přes zimu ;-)
ale pokud máš tolik peněz na úúúúúúúúúúplnou chujovinu tak si kup ty přetavený petflašky a je to.
tak koupit ten jakoby dětský stan.... třeba něco takového
[ Link ] 7K za to plastový nahoře fakt nee... stejně zjistíš, že ti tam za chvilku nebude chodit...

24.06.2013, 23:06 |
zipo
Plastovy je sikovny pro nejmensi prcky, ale kupovat ho za 7 tisic je blbost. Da se koupit do tisicovky a tech par let vydrzi - hlavne schovavat na zimu. Ja bych koupil domek na naradi, co se da koupit v obchodakach, nektere jsou i s oknem.