Navštíveno 2081x

Cau co na to rikate cena ? Jak poznam ze nejde o polsky padelky ? Dokaze to hrat metal a rock ? mistnost je mala krmeni jeste nemam vybrane. Poznam nejak ze byli opraveny ?
[ Link ]

24.06.2013, 10:43 |
RedBaron | Upraveno: 2013-06-24 10:46:22
Záleží co od toho chceš. Pokud chceš zahrát dokonalé a živelné tympány nebo nejnižší varhanní píšťaly nebo umělý bass našlapaného dramce, pak tě asi zklamou. Jinak zahrají dvoupásma ve stejné ceně jako třípásmo podstatně kvalitněji a menší pokoj dokážou naplnit zvukem přirozené hudby víc než dostatečně. A nejsou ani tak náročné na zesík.
Já teď vyhodil sloupy S606 a na maličkých Xavianech Bonbonus si chrochtám blahem. Spíš je problém sehnat dobrou nahrávku.
Wharfedaly se z Polska vozí nové za prakticky poloviční ceny než u nás. A padělky to nejsou.

24.06.2013, 11:14 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-06-24 11:14:25
RedBaron: Nové a za poloviční ceny? Hmm asi děláme něco špatně a nebo se s příští objednávkou obrátím na Tebe...
Downland: Otázka je jaký zvuk čekáš, to je vždy individuální. Každopádně volba je to víc než dobrá, možná bych zvážil 10.2
Ten rozdíl je až zarážející, dokonce takovým způsobem aby to opravdu nebyl jen klon jako dnes v mnoha případech...
tak filmy tam ja zvuk neresim a chci to spis na hudbu rock, metal, atd sem tam elektroniku ale ja si na exrtra basy nepotrpim :)
na polskejch shopech pozor cena je za kus ,ale odběr musí být v páru .Po vložení do košíku se ukáže správná cena. Ale některý repro se tam opravdu vyplatí koupit .

24.06.2013, 16:44 |
Downland | Upraveno: 2013-06-24 16:45:19
[ Link ] 22000 u nas v polsku 9000kc ? muze mi to nekdo vysvetlit a to jsem to bral od ofiko prodejcu pro wharfedale.
Jo a jak u nas tak v polsku jsou ceny za par :/
Tady jsou jen dvě možnosti a nebylo by špatný udělat zkušební nákup a celou věc prověřit:
A) Berete od špatnýho distributora, kterej se cestou nepěkně kapsuje, zkuste poshánět jiný zdroj, třeba ten, který mají Poláci
B) Jsou to padělky nebo kradené zboží