Navštíveno 2099x

Pokud mám fakt jenom lehce chycený blatníky, na první pohled to skoro není vidět ... Je dobrý s tím hned něco dělat, tzn. nějak to přebrousit a přestříkat sprejem stejné barvy co se dá koupit , nebo to mám nechat a až to bude hodně vyměnit celej blatník ? Radši bych s tím něco dělal hned, sprejem tam budou vidět asi fleky a nechat lakovat jen blatník bude asi stát majlant vzhledem k tomu, že budou muset míchat barvu.

17.06.2013, 13:02 |
AR Tak ono chycené blaťáky většinou znamenají předzvěst něčeho většího než jen drobné povrchovky. Ale pokud to máš jen blaťák a nic pod ním tak zahodit, a sehnat druhy za pár dukátů. Cena laku jak kde a v jaké kvalitě, dejme tomu od pětikilča od franty v garage až po třeba trojec v profi lakovně.

17.06.2013, 14:30 |
DaveX Mi kamarád za 3000 oba vyvařil a přestříkal. Mám hot chilli metalízu. Nejde absolutně nic poznat. Ono můžeš to vykytovat, ale po čas se ti to vrátí.
tak já tam ještě nemam vyloženě díry, ale už tam jsou trochu vidět pod barvou ty puchejřky, takže to asi brzy začne :P

17.06.2013, 15:05 |
AR tak největší jistotu budeš mít když je prostě shodíš. A buď je budeš mít k čemu zase přidělat a nebo už ne ;)

17.06.2013, 19:24 |
Alííí Presne tak. Nejvetsi poklady jse skryvaji pod blatnikem. Nosnik je totiz plech na plech, zarucene misto hniloby a koroze uz z vyroby...

17.06.2013, 19:25 |
Alííí | Upraveno: 2013-06-17 19:26:09
Double.
jako ostatni, vetsina felicii tyhle puchyrky nema povrchove, ale jako predzvest toho, ze se pod blatnikem klube neco vetsiho a horsiho... Taky se na to ted chystam u bojováka...
hlavně ten blatník natřít pořádně z vnitřní strany a dát tam plastový podběhy jako to je u normálních aut. Pak vydrží věčnost ;-)
Oni sem nějaký plastový podběhy tahají poláci, je to použitelný ? Prodávaj se tak za 450Kč komplet sada .

18.06.2013, 21:39 |
1kw Je to vyrezlé zevnitř (drží se tam bordel) takže tady je jakákoli záchrana zbytečná - nové nebo vyvařit.
Ty polské podběhy jsou pěkný shit, nesedí, kvalita výroby 0 ale při troše štěstí dopasovat půjdou...

18.06.2013, 21:42 |
MARWiN | Upraveno: 2013-06-18 21:44:03
stačí horkovzduška a trochec trpělivosti a ty podběhy se nechají přemluvit ke spolupráci :D
a když ti bublá přední blatník, tak už obvykle je uplně nas*ačky vyrezlej nosník u motoru...bublá to hlavně na spoji kapoty a blatníku v tý okapničce
tady dávám fotku aktuálního stavu

19.06.2013, 14:34 |
AR jo počkej, jako pupinky na lemu? tak to je prd ;)
Ale co s tím aby se to nerozjelo víc ? Dá se tomu nějak pomoct ?
normálně vymáčknout, jak jebák

19.06.2013, 15:15 |
AR vybrousit na čistý plech, očistit, vykitovat, přelakovat a smířit se s tím že se to po zimě objevi znova ;)