Navštíveno 1756x

Tak co máte na doporučení? :-) Nenapadá mě kam vyrazit.. Děckám je 5let a nevím,nevím..
Brno,okolí..Ale Klidně i někam dál nemám stím problém udělat výlet i na celý den..
za mě na celý den -
[ Link ] - byl jsem tam na švestkobraní a super, celej den tam být není vůbec problém i s dětmi :-) Z Brna je to dále, ale stojí to za to bych řekl :-)
hightowre: :-DDDD super,to je kousek,od brna jen 200km jedna cesta :-DDD to bude príííma zábava sedět v autě 4hodiny tam a 4 zpět :-DDD
Collin a co klasika: bongo nebo zoo olomoc,vyškov dinopark ....
Já bych jel i do Štastné země,ale nevím jak by to prošlo doma.. To už je celkem dost daleko.. Děckám pustím pohádky a cesta se zvládne..
Jajinek: To by samozřejmě šlo,ale už to mám naježděné.. :-) Zoo,Brno,Olomouc,Jihlava,Zlín,Přehrada(parník),kolotoče,western city atd.. Tak hledám něco kde jsem nebyl..
Vem děcka na lasergame :-)
A co prygl na elektrolodku?:-) to je lepsi jak parnik :-)

16.06.2013, 17:41 |
Collin | Upraveno: 2013-06-16 17:42:16
Lasergame by mě teda nebavill.. :-) Ale ta elektrolodka se mi líbí.. Už sem koukal,že 300,-/h.. to je pohodička.. Ovšem furt budu v místě kde to znám,to se mi právě nelíbí.. V práci dřu jak kun tak chci o víkendu někam vypadnout.. :-)
Tak ju naloz na vozejk a vyraz na Lipno :-)))
Zapremejslim jeste. Kdyz dojede neter a synovec, taky casto vubec nevim. Zoo sjety, zabavni parky taky...
Kdybys náhodou jel na vícedenní výlet s těma děckama aj teda do tý šťastný země(kde jsem byl taky a super naprosto), tak doporučuju i www.mirakulum.cz -včera jsem tam byl a naprosto úžasné.
Co Adršpašské skály, to už je blíž, ne? :-) Je jasné, okolí budeš mít asi najeto už celé, jedině fakt natahovat rádius, zkus kudyznudy.cz tam občas něco zajímavého je :-)
Sikland byl také již navštíven.. Ale budu se tam pravděpodobně vracet tuto Neděli.. V Sobotu bych chtěl to Lipno jak sem dával..