Navštíveno 1529x

Ahoj všem, tak přemýšlím co si dát na léto na svého Auríska. Vybírám z pneumatik o rozměru: 205/55 R16. Máte s nějákou značkou dobré zkušenosti? Můžete doporučit?
Díky za rady ,-)
No já jezdim s Avensisem na BRIDGESTONE TURANZA ER 300 se stejným rozměrem.A podle mě slušný pneu.Občas se i rád svezu a držej pěkně.
Mam ted vybornou zkusenost s Continental SportContact 5, sice v rozmeru 215/45/17 ale fakt dobry, na vode uplne super
Nedoporucim co kupovat,doporucim co NEKUPOVAT a to pirelli cinturato p7. Na suchu dobry,ale na vode s nima mam strach. I brilantisy byly na mokru lepsi....

12.06.2013, 20:38 |
JP | Upraveno: 2013-06-12 20:40:19
Mam v tomhle rozměru zkušenosti s:
Goodyear Eagle F1 GSD-3
Pirelli P-Zero Nero
Michelin Pilot Primacy
Matador MP44
Matador byly spolu s Bravurisama nejhorší pneumatiky na kterejch jsem kdy jel, v zatáčkách to často jelo rovně přestože nejsem žádnej závodník, rozhodně nedoporučuju.
Piloty byly slušný, ale Nera i F1 byly lepší a levnější, takže od tý doby vybírám mezi těma dvěma podle toho, co seženu levněji. Podotýkám že mě vůbec nezajímá hluk a až tak moc mě nezajímá ani kolik guma vydrží km (když to neni nějakej hodně velkej rozdíl od ostatních), jde mi především o jízdní vlastnosti.
Bridgestone Turanza....spokojenost už dlouhá léta
Asi jste mě přesvědčili a vyberu: Continental ContiPremiumContact 5 Sice jsou trošku dražší, ale třeba mi dýl vydrží a hlavně podrží :-)
Máte nějákej oblíbenej shop? Ptám se jen, abych neobjednal a zbytečně nečekal třeba tři tejdny...
Díky
Taky jsem kupoval manžele CPC 5 a po prolezení pár shopů jsme stejně nakonec zajeli do bestdrive a koupili a nechali přezout tam, po registraci a v rámci nějaké akce to bylo skoro za stejno