Navštíveno 1258x

Mate nejake reference na firmu v LBC kraji kdo by umel nejaky slusny plastovy okna? Dost lidi tu stavi, takze se s tim dost lidi potykalo urcite.
Jinak mam uz jednu nabidku od mistni firmy z Ceske Lipy.
Tak bych chtel na porovnani ci dalsi konzulatci.
Jednalo by se o dvoukridle se sloupkem.
Rozmery dvou oken: 1685x1260
a rozmer jednoho je: 1950x1390
bylo by to vcetne interierovych parapetu a vybourani starych a zadelani novych.
Jinak jeste, jak hodne velky vyznam ma dbat na pocet komor? Mam nabidnute 6ti komorove, BRUGMANN bluEvolution MD se zasklenim od PILKINGTON K 0,5 W/m2K.
Dekuji za popripadne postrehy.
Ja bych bral jedny vchodovy dveře do bytovky,dvoukridle,nejaky tipy na slušnou a schopnou firmu?
Muzu ti dat na tuhle co je nam delali, je to spoluzak ze stredni. Sidlej v Ceske Lipe. A ikdyby ti to nekplaplo od nich, tak alespon na porovnani budes mit :)
no, já jsem měnil okna na jaře a dloooouho jsem vybíral a porovnával. Došel jsem k názoru, že kvalitní 5komor. jsou lepší než nekvalitní 6komor. a že počet komor je především marketnigový trik.
Důležizý je profil, co je to za matroš, izolace skla a odolnost hlučnosti, a použité kování. Protože jsem to chtěl do paneláku, nehledal jsem nic extra, ale dobrý poměr cena/kvalita. Nakonec jsem zvolil firmu J+L okna z CL a jsem spokojený. Výsledek je solidní, jednání firmy také, montáž a kompletní začištění také.

13.06.2013, 08:51 |
EFCA Ahoj, zkus kontaktovat Zoubka z Doks (Martin Zoubek), když jsme dělali okna my, tak byl o asi 30% levnější, než všichni ostatní.
Borik2: to je firma toho memo spoluzaka co jsem mel na mysli :)