Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Kontrolka ABS, protiskluz Octa I

o Navštíveno 2510x o
o 08.06.2013, 23:15 | Antonio
Mám problém s ABS na octe I. Nastíním situaci.
Před týdnem vše OK, vše funguje jak má. Zaparkuju auto, přijdu za týden a svítí kontrolka abs a protiskluzu. Připojení na dia: chybný snímač otáček předni levé kolo.
Našel jsem doma z bourané Bory TDi 85kw komplet těhlice včetně brzd. Opatrně (teda jsem se snažil) vyklepnout čidlo z náboje. Vybil čidlo z Octavky a dal tam staré, co jsem doma našel. opět dia a chyba je tam pořád, smazat nejde. Když se auto rozjede, tak všechny čidla ukazuji rychlost, jen levé přední porad nic.

Možné příčiny, které mě napadají...

- Čidlo z Bory mohlo už být v hájí
- Když jsem čidlo z Bory vybíjel (i přesto, že vypadá neporušeně), mohl jsem ho oddělat
- Možná nejsou všechny čidla stejné, i přesto, že
vypadají identicky.

Napadá Vás, kde jinde by ještě mohl být problém? Je více typů čidel?

Než to někdo napíše, vím, že nové stojí pár korun, ale v sobotu večer mi ho nikde neprodají, proto to staré.

Dííííky

o 08.06.2013, 23:46 | tommas
podle mě Bora/Octa stejné čidlo
když jsem měl snímač v háji, tak se hlásil, ale ukazoval špatné hodnoty a ne že by byl totálně slepý. Já bych hledal chybu třeba v kabelu, např. překousaným od kun, nebo co já vím.
o 09.06.2013, 08:30 | dj.DEKL
Změř odpor čidel a poznáš zda je v kopru... pak nekde kabel muze bejt KO
o 09.06.2013, 20:15 | carlos
jestli se nepletu,tak po výměně čidla kontrolka zhasne po ujetí nějaké vzdálenosti,nebo rychlosti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4363 sekund.