Navštíveno 2007x

07.06.2013, 18:02 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-07 18:03:03
Myslím si, že po 2 panácích by i abstinent mluvil líp... 3 dny nespal ;-), taky takto mluvím, když 3 dny nespím... ;-)
[ Link ]

07.06.2013, 20:32 |
soda Asi paril s reditelem povodi Labe :-)
[ Link ]
Ty vole, chlasta 50% republiky, co je komu po tym co si dela doma ... nechapu tuhle "aferu", to tu fakt nejsou jiny problemy coby se meli resit?

07.06.2013, 20:56 |
soda Profesor: urcite jsou, ale je to prdel :-)
Kalousek se s nami taky moc n....e, tak proc se nepobavit na jeho ucet.
Navic lidi jako jemu podobny na vyssich postech by si meli na tyto veci davat pozor. Kdyz vim, ze mam davat rozhovor do medii a jsem mimo, tak se proste omluvim a je!
Jde o to, že když se někdo z normálních smrtelníků naleje v práci (a vystupování před novinářema je 100%součást jeho práce), tak dostane padáka na hodinu. Ale tihle zmrdi z povolání jsou zvyklí lhát, až se jim od huby práší, bez nejmenších zábran.

07.06.2013, 22:02 |
JR Kdybyste ten rozhovor slyseli celej, tak kdyz mu ten novinar volal, tak mu na zacatku Kalousek rekl, ze to teda zkusi mu nejak odpovedet. Taky jsem nikdy nezaznamenal v kolik hodin a jakej den mu vubec volal.

07.06.2013, 22:08 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-06-07 22:09:29
Jako JR a teď jsem četl vyjádření, kde přiznal, že si dal dvě lampy a díky únavě ho to zmohlo. Sice to mohla být jak se říká první a poslední (kdo ví kolik jich bylo mezi :-), ale po dlouhé době je mě sympatické, že z toho nechce vybruslit a řekne to na férovku. Takže jako Profesorskej ;)
Presne
Venca: budes se divit, ale nam se v praci taky jeden borec nalil a je to jeden z nejlepsich lidi. Mel by dostat hodinovou vypoved?

08.06.2013, 09:43 |
gizmi Prezident slíva, pokladnik slíva, vodohospodar slíva...tyweeeee:D Rusko hadr :D:D:D:D
Ač Kalouska nemám rád, tak nutno říct, že mu mohli volat třeba v sedm večer, resp. ožral se prostě v soukromí a ne někde třeba při prezentaci korunovačních klenotů :-)
Nicméně já být na kaši, tak určitě neberu telefony novinářům.
já ho taky moc nemusím, ale v tomhle případě je to fakt aféra vycucaná z prstu. Volali mu večer a když už byl dávno doma.
Spíš si myslím, že spíš prostě neměl zvedat mobil :-)
s tim mobilem je to taky tezky. kdyz uz mas konecne nejakej (beztak jedinej) potencialne popularni krok, tak to da asi hodne premahani, nepromluvit o nem do medii.
co je na tom férového,když zase lže,tak jak mluvil nevypil 2 sklenky a zaplať pánbůh,že v to stavu zas nestavěl někde cisterny
a česká lidová tvořivost... ;)
Pokud bych dvě noci nespal a někdo mi večer před spaním zavolal, tak věřím tomu, že bych i bez chlastu mluvil podobně jako on :)

Luke_288: V soukromý firmě ať si o tom rozhoduje ten, kterej toho člověka platí. Ale jsem na Kalouska a jeho partu trochu alergickej, takže mě nasírá i jen jeho obrázek..
Takze ten tvuj post v 21:17 se vztahuje na koho, kdyz ne na soukromniky? Zbyva mi statni sprava. V globalu budu mit radsi v procesu profiky co si obcas mimo pracovni dobu prihnou nez neumetelsky abstinenty.
Tady jde jen o to, ze tyhle lidi jsou vic na ocich a kazdej preslap je videt. (neresim co je kdo z nich zac, osobni sympatie/antipatie, levicak, pravicak, komous)