Navštíveno 2215x

Potřebuju radu, zítra dopoledne bych se nějak z Usti potřeboval dostat do Písku a ted kudy ? Strakonická je asi ještě uzavřená, ale odkud kam ? Kdybych jel směrem od letiště na Radotín, dostanu se dole na Strakonickou ? A nebo kudy jinudy ? Jo a pojedu soupravou, obytnak + plato, cca 5 tun... dík za rady
Z okruhu od letiste sjedes na Strakonickou... takze asi Usti, exit 18 na Slany, letiste, Okruh...

06.06.2013, 20:52 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-06 20:57:05
Z okruhu se dá sjet na Strakonice a valit dál dolů. Zavřené to dneska bylo od mostu okruhu ke Strakonické, ale jinak na Jižní Čechy je to průjezdný :-)
Ale mrkni se po cestě na dopravní kamery na okruhu, dneska to tam stálo ve směru od Rozvadovský až k Lochkovskému tunelu - což je nějakých 10 km, ani nevím proč, ale bylo to parkoviště, a když se to nehne, jsi v pasti... Bylo to kolem 11:20 :-( - na to doporučuji v mobilu: m.dopraviinfo.cz a tam si zvolíš R1 a ukážou se ti tam všechny kamery...
Asi nejlepší mi vyšlo jet až do Prahy, na okruh přes Průmyslovou a dál na jižní spojku. Podle kamer vypadá, že by se mělo na Strakonickou dostat, v nejhorším dojet až na Baran%dák a sjet dolu, co vy na to ?

06.06.2013, 21:01 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-06 21:02:21
dle mapy a infa na
[ Link ] je Strakonická od Baranďáku po Lahovičky otevřena jen stále pro MHD a dálkové busy :-( Takže bys to musel projet nahoru na Barrandov a najet na u Slivence na okruh a pak už no problém :-)

06.06.2013, 21:01 |
dj.DEKL | Upraveno: 2013-06-06 21:01:39
Prumyslova na jizni spojku bejva zasekana uz od Proseka... pak najet na D1, u Rican na okruh a pak na Strakonickou... z Barrandaku na Strakonickou nenajedes - je to zavreny !
Průmyslový se asi nevyhneš, neb přes Holešovice tam se to taky objíždí kvůli vodě, je to tam na ho... A když už budeš na Jižní spojce, projel bych to dolů na Barranďák a Barrandov, okruh, jak jsem ti nakreslil...
Sakra :)
Takže varianta B - UL - Slany a sjezd dolu je asi lepší varianta, co vy na to ?
Vem to pres Prumyslovou, dame kafe :-D

06.06.2013, 21:14 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-06-06 21:16:17
Taky by to šlo na Slaný a pak po R7 až na okruh... Ale vždy je to o tom, zda to je zrovna průjezdný nebo ne :-D Dneska jsem prolítl v Praze po nábřeží L. Svobody jako nůž máslem a za 20 minut tam bylo skoro parkoviště... Pokud nejedeš sám, nejlépe sledovat ty dopravní kamery... Já bez toho nejezdím už dlouho, neb po Praze to prostě jinak nejde, vždycky ucpaný jinde a v jiný čas :-(
Ale ta Průmyslová nebývá zas tak moc, případně se to dá operativně objet, časově to možná vyjde nastejno, jako když to vezmeš na Slaný, kdo ví :-(

06.06.2013, 21:17 |
michall | Upraveno: 2013-06-06 21:18:52
Ano, před cca hodinou byla Strakonická ještě uzavřena v úseku Barrandovský most - křížení s okruhem (Radotín tímhle směrem uzavřen, v Lahovicích se najet nedá). Jižní spojka byla dneska v cca 9h totálně ucpaná u CČM směr Barr, na úrovni Průmyslové jakžtakž popojížděla. akže asi opravdu okolo letiště na okruh a pak najet na Strakonickou
Díky pánové :) Takže jedu kolem letiště :)
Králiku, tak příště no :d
No, ale jak jsem psal, kolem 11:20 byl okruh od Rozvadovské k Lochkovskému tunelu ani ne ucpaný, ale prostě to semafory a do tunelu to nepouštěli, takže parkoviště :-(
no jo a pak jak si vybrat...
Ale jo, když mrkneš na kamery a stálo by to na okruhu od letiště, tak stále můžeš na D5 na Beroun a Příbram :-D nebo i na Plzeň Vávro :-D Já bych tuto variantu nezatracoval :-)
Strakonicka uz prej prujezdna od Barrandaku...
Jo, taky jsem ted slysel, v 7.30 reknou vic, taky tamtudy potrebuju dneska jet.
Tak je to pusteny, akorat nad 6t auta nesmej, to se nas nastesti netyka.
dostanu se od Příbrami na jižní spojku?
normál osobák, jen tam tudy potřebuju projet a dál na MB ... jinou cestu neznám a po Praze bloudím i s navigací :) nj. vesničan ve městě :)
Dostaneš, plně průjezdný 1 pruhem, doprava je docela v pohodě, ani v centru to nestojí, dnes moc aut nejezdí.
Jen v Lahovicích je zavřený nájezd na Radotín i z Radotína

08.06.2013, 09:42 |
Lubak Jak to vypadá když pojedu po okruhu od M.Bolky na letiště?

08.06.2013, 10:40 |
Lubak děkuji pane.-)

08.06.2013, 13:21 |
Lubak za 2 hodky asi